Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο ντοκουμέντο από επίθεση των χούλιγκαν στο Ίλιον – «Έρχονται» κι άλλες συλλήψεις


Βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από μια επίθεση χούλιγκαν κατά οπαδών στο Ίλιον πριν από μερικούς μήνες, η οποία έχει κοινό σημείο αναφοράς τους συλληφθέντες για τα επεισόδια στου Ρέντη.

Η επίθεση σημειώθηκε σε καφενείο με οπαδούς της ΑΕΚ, στις 25 Σεπτεμβρίου του 2023. Οι χούλιγκαν με πρωταγωνιστή, τον 27χρονο μάνατζερ του γνωστού τράπερ, με το ψευδώνυμο «Όμλε» μπήκαν στο καφενείο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, άρχισαν να βρίζουν τους οπαδούς της ΑΕΚ, και χρησιμοποιώντας βία, τους αφαίρεσαν μπλούζες, κασκόλ και πανό της ομάδας της Ν. Φιλαδέλφειας.

Φεύγοντας, σύμφωνα με το διαβιβαστικό της αστυνομίας, έριξαν στην είσοδο του καταστήματος φωτοβολίδες. Οι δράστες επιβιβάστηκαν στις μηχανές τους και εξαφανίστηκαν, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Στην ίδια επίθεση, συμμετείχε και ένας από τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του Γιώργου Λυγγερίδη, καθώς το μοιραίο βράδυ ήταν αυτός που έκανε νόημα με τα χέρια του και έδωσε το σύνθημα στους οπαδούς να βγουν από το γήπεδο και επιτεθούν στις διμοιρίες των ΜΑΤ.

Τελευταίες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που επικαλείται η ΕΡΤ, αναφέρουν πως έχουν εκδοθεί ακόμη δύο εντάλματα για αρχηγικά μέλη της οργάνωσης. Πρόκειται για τον 36χρονο με το ψευδώνυμο, «Ρουμάνος» και τον 31χρονο με το ψευδώνυμο «καρχαρίας».

Επίσης αναμένεται να εκδοθούν τις επόμενες ώρες άλλα τρία εντάλματα για έναν 33χρονο με το ψευδώνυμο «Μπρούκλιν», και δύο χούλιγκαν που συμμετείχαν στην δολοφονία του αστυνομικού. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους που συμμετείχαν στα σοβαρά επεισόδια στου Ρέντη, είναι ένας πυροσβέστης και ένας στρατιωτικός.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!