Δολοφονία 41χρονης εγκύου: Την σκότωσε ο σύντροφός της σύμφωνα με την ομολογία του συνεργού του – «Κλειδί» τα δακτυλικά αποτυπώματα


«Κλειδί» φαίνεται πως αποτέλεσαν τα δακτυλικά αποτυπώματα του φερόμενου ως συνεργού του συντρόφου της 41χρονης εγκύου, η οποία εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε ένα μπαούλο, που ήταν πεταμένο σε δύσβατη περιοχή στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής. Σημειώνεται πως η άτυχη γυναίκα αγνοούνταν από την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Τα δακτυλικά αποτυπώματα, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, βρέθηκαν στο σπίτι όπου έμενε η έγκυος γυναίκα και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ανήκουν σε σεσημασμένο άτομο. Στη συνέχεια, προχώρησαν στην προσαγωγή του, και τότε φέρεται να ομολόγησε την δολοφονία και φέρεται να κατονόμασε και τον σύντροφο της 41χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύντροφος της 41χρονης φέρεται να αρνείται την εμπλοκή του. Ο φερόμενος ως συνεργός του, ανέφερε ενώπιον των αστυνομικών πως βοήθησε μόνο στην μεταφορά του πτώματος.

Αυτή την στιγμή, και οι δύο άνδρες βρίσκονται στο Ανθρωποκτονιών και δίνουν κατάθεση. Μεγάλο ερώτημα, που θα προσπαθήσουν να απαντήσουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, είναι ποιο ήταν το κίνητρο της δολοφονίας, με το επικρατέστερο σενάριο -μέχρι στιγμής- να είναι οικονομικό.

Το κίνητρο της δολοφονίας αναζητούν οι αστυνομικοί

Εξ’ αρχής, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, δεν έβρισκαν κάποιον λόγο για τον οποίο να ήθελε να εξαφανιστεί η 41χρονη γυναίκα, η οποία ήταν έγκυος στο παιδί του συντρόφου της και μητέρα ενός άλλου 13χρονου παιδιού από προηγούμενο γάμο της.

Γνώριζαν, επίσης, ότι η εγκυμοσύνη αυτή δεν ήταν ανεπιθύμητη και θεωρούσαν ότι ύστερα από τόσες ημέρες και έπειτα από τόσο μεγάλη κινητοποίηση, εάν η 41χρονη είχε εξαφανιστεί με δική της θέληση, θα είχε δώσει κάποιο σημάδι ζωής. Θεωρούσαν πολύ πιθανόν ότι η γυναίκα έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Σημειώνεται ότι ο σύντροφός της, που έχει βγει αρκετές φορές στα κανάλια κάνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την 41χρονη να μιλήσει στις αρχές, θεωρείτο από την αρχή ύποπτος. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, ότι οι αστυνομικοί είχαν κατασχέσει το κινητό του τηλέφωνο, σε μία προσπάθεια να απαντήσουν σε κρίσιμα ερωτήματα.

Μέσω των αναλύσεων του κινητού, που γίνονται στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί θέλουν να επιβεβαιώσουν, μεταξύ άλλων, εάν όντως η 41χρονη είχε στείλει αυτά τα μηνύματα, που υποστήριζε ο σύντροφός της, καθώς η πρώτη εντύπωση που είχαν ήταν ότι είναι στημένα. Επίσης, θέλουν να διαπιστώσουν με ποιους άλλους ανθρώπους έχει επικοινωνήσει ο σύντροφός της, καθώς φαίνεται πως είχαν βάσιμες υποψίες ότι εκτός από τον σύντροφο υπήρχε κι άλλο άτομο, που γνώριζε το τι πραγματικά συνέβη στην 41χρονη έγκυο.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!