Δε μπορούν να βρουν τη σωρό του πατέρα τους

Η ιταλική γραφειοκρατία εμποδίζει τα παιδιά του Γεώργιου Δούλη σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής τους


Μια τρομερή ταλαιπωρία βιώνουν τα παιδιά του νεκρού Γιώργου Δούλη  στην Ιταλία όπου εδώ και πολλές ώρες ψάχνουν να βρουν τη σορό του πατέρα τους, που έχασε τη ζωή του στο φλεγόμενο γκαράζ του πλοίου Norman Atlantic.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν  μέλη του στενού συγγενικού περιβάλλοντος του νεκρού, τα δύο παιδιά του έχουν έρθει αντιμέτωπα με την ιταλική γραφειοκρατία στο Μπρίντεζι, καθώς μέχρι αυτή τη στιγμή οι τρεις σοροί που τους έχουν δείξει οι αρχές της γειτονικής χώρας δεν αντιστοιχούν στον νεκρό πατέρα τους. Σε λίγη ώρα μάλιστα αναμένεται να δουν ακόμη τρία πτώματα, όπως τους ενημέρωσαν οι ιταλικές αρχές.

Η μητέρα τους σε κατάσταση σοκ δηλώνει πως «ο άντρας μου πέθανε στα χέρια μου», ενώ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λέτσε.

Οι οικογενειακές διακοπές που κατέληξαν σε τραγωδία

Ο Γιώργος Δούλης μαζί με τη γυναίκα του Θεοδώρα και τους δύο τους γιους, Λάμπρο και Αντρέα, ζούσε στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Ο 67χρονος νεκρός είχε έρθει στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Πάργα, όπου και πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων και το Σαββατο από την Ηγουμενίτσα επιβιβάστηκε στο Norman Atlantic όπου οδικώς ,μέσω Ιταλίας, θα επέστρεφε στην Ελβετία.

Στην Ελλάδα βρισκόταν και ο μικρός γιος της οικογένειας, Αντρέας, ο οποίος από σήμερα το πρωί βρίσκεται στο Μπρίντεζι, προσπαθώντας να βρει τη σορό του πατέρα του. Από την Ελβετία έφτασε χθες στην Ιταλία αεροπορικώς και ο Λάμπρος.

πηγή enikos.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!