Χρώματα, τάσεις και μυστικά για τα μαλλιά μας την Άνοιξη από τον Σπύρο Τσουκάνη

Ο κομμωτής των επωνύμων Σπύρος Τσουκάνης μας μιλάει για τις τάσεις της Άνοιξης. Μια γυναίκα δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο μαλλί της, και ο κομμωτής της είναι ο άνθρωπος της.


Ο κομμωτής των επωνύμων Σπύρος Τσουκάνης μας μιλάει για τις τάσεις της Άνοιξης. Μια γυναίκα δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο μαλλί της, και ο κομμωτής της είναι ο άνθρωπος της.
Μάθετε τα πάντα για τα χρώματα, τις τάσεις, τα νέα λούκ της Άνοιξης για να είστε πάντα πρωταγωνίστριες ακόμα και ατημέλητες. Γιατί όπως και να το κάνουμε οι τρίχες τελικά παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή μας!
 Σ
Ποια είναι η κύρια τάση μαλλιών για την Άνοιξη;  
Η κύρια τάση στα μαλλιά για την άνοιξη-καλοκαίρι 2014 είναι η φυσική εμφάνιση. Τα μαλλιά φέτος την άνοιξη δεν χρειάζεται να είναι πολύπλοκα για να είναι εντυπωσιακά. Εγώ προτείνω τα πιασμένα φυσικά μαλλιά.
1
Τι πρέπει να προτιμούν οι γυναίκες για να απλές και ταυτόχρονα χτενισμένες;  
Μία πρόταση που αφορά όλους τους τύπους μαλλιών. Κοντά, μακριά, ίσια και σγουρά με ένα απλό πιάσιμο ή κοτσίδα κάνει τη γυναίκα πιο θηλυκά.
Μυστικά και Λύσεις για ένα γρήγορο και όμορφο χτένισμα.
Η προϋπόθεση είναι να έχουμε πάντα μαζί μας μια χτένα, τσιμπιδάκια και λαστιχάκι. Έτσι με μια απλή αλογοουρά και μια απλή φράντζα γίνεται ένα γρήγορο χτένισμα.
images 
Να προτιμάμε ένα απλό λούκ ή κάτι πιο εντυπωσιακό;
Αναλόγως την περίσταση το κάθε χτένισμα θέλει την ώρα του και το μέρος του. Πρέπει να προσέχουμε πολύ την ώρα και το μέρος για να μην καταλήξουμε να είμαστε κίτς.
Τι θα πρότεινες για την μόδα της Άνοιξης;
 Προτείνω αξεσουάρ μαλλιών όπως μια εντυπωσιακή στέκα, ένα ωραίο τσιμπίδι, μια κορδέλα μαλλιών. Είναι ένας τρόπος που θα κάνει το χτένισμα πιο ξεχωριστό. Υπάρχουν πολλά στην αγορά και ανάλογα με τον τύπο της γυναίκας, η κάθε μία θα μπορέσει να κάνει το δικό της λούκ. Αρκεί να μπορεί να το υποστηρίξει. Είναι πολύ σημαντικό!
upp
Μαλλιά και μακιγιάζ πάνε μαζί; Εσύ τι θα πρότεινες για ένα απλό χτένισμα έντονο μακιγιάζ και αλογοουρά;
Η αλογοουρά θέλει και το τέλειο μακιγιάζ, χρειάζεται να προσέξουμε την κάθε λεπτομέρεια διότι δίνουμε έμφαση σε όλο το πρόσωπο. Ενώ τα απλά ελεύθερα χτενίσματα θέλουν πιο απλό φυσικό μακιγιάζ.
 Πες μου μερικά μυστικά εντυπωσιακά και γρήγορα;
 Όταν έχεις μια σωστή γραμμή κουρέματος και ένα εντυπωσιακό χρώμα με ένα ελαφρύ πιάσιμο κάνεις τη διαφορά. Πάντα όμως πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στο κούρεμα μας.
 
ombre2
Πες μου χρώματα που θα πρέπει να προτιμήσουμε για την Άνοιξη;
Προτείνω τα χρώματα των μαλλιών να είναι κοντά στο χρώμα του δέρματος. Όχι μεγάλες αντιθέσεις. Φέτος τα χρώματα της Άνοιξης είναι τα γήινα όπως ανοιχτό σοκολατί με ξεθωριασμένες άκρες, πυρόξανθο, χάλκινο και μελί σαντρέ της άμμου και βεβαίως το χρυσό ξανθό. Τολμήστε τα και κάντε την διαφορά!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!