
Chef στην Κουζίνα σας: Γιορτινές συνταγές με Βαγγέλη Δρίσκα
Ο Βαγγέλης Δρίσκας κάθε Σαββατοκύριακο στις 14:45 μας υποδέχεται με τα πιο εύγευστα, θρεπτικά και ξεχωριστά πιάτα, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.
Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα, εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά και αγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.
To Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αλμυρό στρούντελ με καπνιστή μπριζόλα και μανιτάρια. Συνεχίζει με το τέλειο γεμιστό κοτόπουλο με ξερά φρούτα και κάστανα, ενώ φτιάχνει και ένα πεντανόστιμο συνοδευτικό γιορτινό πιλάφι με βερίκοκα και ρόδι. Για γλυκό σερβίρει σοκολατένιο κορμό, το πιο κλασικό και ταιριαστό γλυκό για αυτή την περίοδο.
Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, ολοκληρώνει τις ετοιμασίες για το γιορτινό τραπέζι και ξεκινάει με υπέροχα λαζάνια με 4 τυριά και λιαστές. Συνεχίζει με βελούδινη τάρτα τυριών, με την πιο αφράτη και πλούσια γέμιση και μαγειρεύει ένα ιδιαίτερο γιορτινό κρασάτο μοσχαράκι για όλη την οικογένεια. Ψήνει την καθιερωμένη αφράτη βασιλόπιτα και στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, ο Βαγγέλης φτιάχνει το γλυκό που του ζητάνε συνεχώς: Τούρτα Αρμενοβίλ, με μαρέγκες, καραμελωμένα αμύγδαλα και σοκολάτα!
«Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 14:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές με σίγουρο και απολαυστικό αποτέλεσμα!