Χανιά: Είχε κρύψει κοκαΐνη στον φούρνο, στο πλυντήριο και σε λάμπες LED – Πώς έπεσε στα «δίχτυα» των αστυνομικών


Η περιπολία της ομάδας ΔΙΑΣ το βράδυ της Παρασκευής στα Χανιά, οδήγησε σε «μεγάλο λαβράκι» με εντοπισμό 400 γραμμαρίων κοκαΐνης και στη σύλληψη για τρίτη φορά μέσα σε δύο μήνες ενός 46χρονου, ο οποίος είχε παρασύρει και σκοτώσει πεζό στην οδό Αν. Γογονή τον περασμένο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με  πληροφορίες της ιστοσελίδας, zarpanews.gr o 46χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, οι οποίοι διαπίστωσαν ύποπτη συμπεριφορά από μέρους του. Τελικά αποδείχθηκε  ότι επρόκειτο για άτομο γνωστό στις Αρχές, το οποίο ήταν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους αφού είχε συλληφθεί δύο φορές.

Την πρώτη αμέσως μετά το τροχαίο καθώς είχε βρεθεί με κοκαΐνη στις τσέπες και την δεύτερη,  στις αρχές Νοεμβρίου, όταν πιάστηκε σε έλεγχο να οδηγεί (παρά την αφαίρεση διπλώματος). Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκε με κοκαΐνη στο αυτοκίνητο.

400 γραμμάρια κοκαΐνη σε λάμπες LED, στον φούρνο και στον ηλεκτρολογικό πίνακα

Μετά τον εντοπισμό του, ειδοποιήθηκε η Δίωξη Ναρκωτικών και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού. Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr ο 46χρονος, ετοιμαζόταν να ρίξει στην αγορά 400 γραμμάρια κοκαΐνης, τα οποία είχε κρύψει επιμελώς σε απίθανα σημεία:

Στον φούρνο, στο πλυντήριο, μέσα σε λάμπες LED σε ειδικά σακουλάκια, ακόμη και στον ηλεκτρολογικό πίνακα, ανάμεσα σε ασφάλειες και θερμοσίφωνα.

Βρέθηκαν ακόμη ζυγαριά ακριβείας αλλά και περίπου 700 αμερικάνικα δολάρια.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!