Bruce Springsteen: Δείτε φωτογραφικό υλικό από το εντυπωσιακό του album


Ο Bruce Springsteen κυκλοφορεί στις 25 Οκτωβρίου το «Western Stars – Songs from The Film», το soundtrack της ταινίας στην οποία κάνει το ντεμπούτο του ως σκηνοθέτης. Το peoplegreece.com εξασφάλισε και παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από το πολυαναμενόμενο album και την ταινία.

Η ταινία «Western Stars» είναι μία κινηματογραφική απόδοση του πρόσφατου ομότιτλου studio album του Springsteen, το οποίο γνώρισε παγκόσμια επιτυχία και έγινε no1 στα charts ανά τον κόσμο και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

Στην ταινία, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης παρουσιάζει τα τραγούδια με special guest την (σύζυγό του) Patti Scialfa και με τη βοήθεια μιας μπάντας και μιας ολοκληρωμένης ορχήστρας μέσα σε μία ιστορική σιταποθήκη 100 ετών στη φάρμα Stone Hill, στο New Jersey.

Το «Western Stars – Songs From The Film» είναι ένα εντυπωσιακό repackage album, που «αιχμαλωτίζει» τον ήχο από την ταινία. Το soundtrack περιλαμβάνει όλα τα τραγούδια από το studio album όπως αυτά αποτυπώνονται στο φιλμ, που συν-σκηνοθετήθηκε από τον Bruce Springsteen και τον πολλά χρόνια συνεργάτη του Thom Zimny, καθώς και ένα cover του single «Rhinestone Cowboy» του Glen Campbell.

Την παραγωγή επιμελήθηκαν ο ίδιος ο Bruce Springtsteen και ο Ron Aniello, ενώ ο ήχος είναι σε μίξη του Bob Clearmountain και σε master του Bob Ludwig, του ίδιου θρυλικού duo πίσω από το album «Springsteen on Broadway».

The post Bruce Springsteen: Δείτε φωτογραφικό υλικό από το εντυπωσιακό του album appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!