Μπέρδεψαν τον Μόργκαν Φρίμαν με τον Μαντέλα

Στην Ινδία συνέβη απίστευτο τραγελαφικό γεγονός


Ένα απίστευτο όσο και τραγελαφικό περιστατικό, κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, αφού σε πόλη της Ινδίας αντί για την απεικόνιση του εκλιπόντος ηγέτη της νοτίου Αφρικής, έχει αναρτηθεί ένα τεράστιο πανό με την φωτογραφία του διάσημου ηθοποιού Μόργκαν Φρίμαν!

Όλα έγιναν όταν ένας Ινδός επιχειρηματίας θέλησε να τιμήσει το Νέλσον Μαντέλα, αναρτώντας μία τεράστια πινακίδα σε δρόμο στην πόλη Κοϊμπατόρ, στη Νότια Ινδία.

Παρά όμως τις καλές προθέσεις του, υπέπεσε σε ένα μικρό λάθος… Μπέρδεψε τον ιστορικό ηγέτη με το… Μόργκαν Φρίμαν, ο οποίος και είχε υποδυθεί τον Μαντίμπα το 2009 στην ταινία «Invictus»!

Το απίστευτο αλλά αλληθινό περιστατικό δεν έμεινε ασχολίαστο από την ιντερνετική κοινότητα με το Twitter να πλημμυρίζει από πειράγματα, όπως:

«Το 1990, ο Νέλσον Μαντέλα απελευθερώθηκε. Μετά θάνατον, μετενσαρκώθηκε στο Μόργκαν Φρίμαν»

«Αφίσα στο Τσενάι αποτίνει φόρο τιμής στο Νέλσον Μαντέλα, μόνο που έχουν κάνει λάθος σε μία μικρή λεπτομέρεια»

Η εν λόγω αφίσα, που είναι γραμμένη στη διάλεκτο των Ταμίλ, έπεσε στην αντίληψη του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος, εμφανώς ενοχλημένος, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Είμαι ακόμα ζωντανός, ηλίθιοι. Και σταματήστε να με μπερδεύετε με το Νέλσον Μαντέλα. Ευχαριστώ».

Ντροπιασμένος ο επιχειρηματίας ζήτησε συγγνώμη και ανακοίνωσε πως θα διορθώσει το λάθος του.

Στην ίδια πινακίδα, απεικονίζονται επίσης, ο Γκάντι, η μητέρα Τερέζα και ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

Υπενθυμίζουμε πως ο 76χρονος ηθοποιός που υποδύθηκε το Μαντέλα το 2009 στην ταινία «Invictus», αναφερόμενος στο θάνατο του Μαντίμπα στην αμερικανική εφημερίδα New York Daily News είχε τονίσει πως:

«Σήμερα ο κόσμος έχασε έναν από τους πραγματικούς γίγαντες του περασμένου αιώνα. Ο Νέλσον Μαντέλα ήταν ένας άνθρωπος με ασύγκριτη τιμή, ανυπέρβλητη δύναμη, και άκαμπτη αποφασιστικότητα. Ένας άγιος για πολλούς, ένας ήρωας για όλους όσους αγαπούν την ελευθερία και την αξιοπρέπεια της ανθρωπότητας».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!