
Αθήνα: Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο – Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας. Η φωτιά ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε κτήριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Βοσπόρου.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με τρεις υδροφόρες και εννέα πυροσβέστες, οι οποίοι δίνουν μάχη με τις φλόγες για να περιορίσουν την πυρκαγιά και να αποτρέψουν την εξάπλωσή της σε γειτονικά κτήρια. Οι προσπάθειες των πυροσβεστών είναι συνεχείς και έντονες, καθώς το σημείο είναι πυκνοκατοικημένο και υπάρχει φόβος να επηρεαστούν παρακείμενες ιδιοκτησίες.
Η φωτιά εξακολουθεί να καίει και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο για την πλήρη κατάσβεσή της, ενώ τα αίτια που την προκάλεσαν παραμένουν άγνωστα και αναμένεται να διερευνηθούν μετά την πλήρη κατάσβεση.