Άντε γαμ**ου Ελλάδα – Απίστευτη πρόκληση στο Twitter απο γνωστό μάνατζερ [εικόνες]

Με απίστευτη χυδαιότητα μίλησε για την Ελλάδα ο Φιλανδός μάνατζερ του συγκροτήματος «Nightwish».


«Άντε γαμ**ου Ελλάδα, μου γαμ*ς τα σχέδιά μου για το φθινόπωρο γαμ***ας τις παγκόσμιες αγορές. Εύχομαι όποιος ψήφισε κατά του προγράμματος διάσωσης να καταλήξει να ζει στους δρόμους, μην έχοντας τίποτα. Γαμώ» έγραψε ο ίδιος στο facebook για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

FINBERG.jpg

Μετά από τις έντονες αντιδράσεις των fan του συγκροτήματος, ο μάνατζερ έσβησε το σχόλιο, ενώ το ίδιο το γκρουπ ανάρτησε την εξήγησή του: «Δεν είναι ο μάνατζερ του συγκροτήματος, κλείνει τις συναυλίες μας στην Αμερική και προφανώς οι απόψεις του δεν έχουν καμία σχέση μ αυτές της μπάντας» . 

Έχοντας μάλλον καταλάβει σε τι επικοινωνιακό σφάλμα έχει υποπέσει, και σίγουρα όχι από τύψεις γιατί μερικοί τέτοιοι σκατόψυχοι (με το συμπάθειο) δεν αλλάζουν, έγραψε το παρακάτω μήνυμα, έχοντας διαγράψει, όπως προείπαμε το παραπάνω.

Ομολογώ πως ήταν ένα ενδιαφέρον 24ωρο. Νομίζω πως βιάστηκα λίγο όταν σχολίασα σχετικά με την Ελλάδα… Κυρίως η επίθεσή μου ήταν κατά των πολιτικών, αλλά πιστεύω πως θίχτηκαν και μερικοί πολίτες. Δεν ήξερα πως θα το διαβάσουν όλοι, οπότε, φαντάζομαι, πρέπει να ζητήσω συγγνώμη, από όσους προσβλήθηκαν. Διέγραψα το προηγούμενο για προφανείς λόγους.

Σε όποιον μπορεί να τον αφορά, είτε τώρα είτε στο μέλλον: Στο φως μιας πρόσφατης παρεξήγησης σχετικά με ένα εξωτερικό σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι σκέψεις κι οι απόψεις των Nightwish εκπροσωπούνται αποκλειστικά από τα μέλη των Nightwish. Τώρα, σταματήστε να είστε ανόητοι, κλείστε τους υπολογιστές σας και πηγαίντε να πάρετε λίγο καθαρό αέρα.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!