Αυτοψία στο σημείο της τραγωδίας: Συγκλονιστικές εικόνες από τα συντρίμμια του Airbus

Νέες εικόνες από το σημείο μιας από τις πλέον πολύνεκρες αεροπορικές τραγωδίες. Μια αυτοψία στο σημείο όπου 224 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.


Η κάμερα του Russia Today έφτασε στο σημείο όπου βρίσκονται, διάσπαρτα σε ακτίνα έως και 8 χιλιομέτρων, τα συντρίμμια του μοιραίου Airbus Α3201 της εταιρίας Kogalymavia. Το αεροπλάνο χάθηκε από τα ραντάρ 23 λεπτά αφού απογειώθηκε από το Σαρμ ελ Σέιχ της Αιγύπτου. Διαλύθηκε στον αέρα, λένε οι εμπειρογνώμονες. Κανείς δεν ξέρει τα αίτια της τραγωδίας.

Ξέρει μόνο πως 224 άνθρωποι, ανάμεσά τους 25 παιδιά, χάθηκαν για πάντα. Το σημείο όπου βρίσκονται τα συντρίμμια του αεροπλάνου μοιάζει με κρανίου τόπο. Παντού κομμάτια από το αεροσκάφος. Κάποια είναι απανθρακωμένα. Στο σημείο παιδικά παπούτσια, τσάντες των επιβατών, τα διαβατήριά τους, τα ρούχα τους. Σπασμένα καθίσματα καλυμμένα με αίμα, κλειδιά και τα κινητά τους μαζεμένα και σπασμένα.

Οι Ρώσοι απεσταλμένοι έχουν στήσει ήδη σκηνές στο σημείο και τις επόμενες τρεις μέρες θα κάνουν αυτοψία στο σημείο, με την ελπίδα πως θα καταφέρουν να βρουν μια ένδειξη που θα οδηγήσει σε ένα συμπέρασμα για τα πραγματικά αίτια της τραγωδίας.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!