Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό στην ιστορία του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας το μεγάλο μυστικό;


Μια άγνωστη πτυχή από την προσωπική ζωή του άτυχου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, που η υπόθεση και η κατάληξή του έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, φέρεται να αποκάλυψαν δυο σπουδαστές της σχολής, κατά τις πολύωρες καταθέσεις τους στην Ασφάλεια Ιωαννίνων.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή, ο φίλος τους είχε ερωτευτεί, χωρίς ποτέ να της το ομολογήσει -ναι, αυτό ήταν το δικό του μυστικό και ήθελε να το μοιραστεί μόνο με τους κοντινούς του ανθρώπους- μία κοπέλα από τα Ιωάννινα.

Από τον περασμένο Οκτώβριο, ο Βαγγέλης τους είχε μιλήσει για τον έρωτα του. Όπως φέρονται να έχουν καταθέσει οι δύο σπουδαστές, το γεγονός ότι ο 20χρονος δεν μπόρεσε να βρεθεί σε σχέση με την κοπέλα, βύθισε τον φίλο τους στην στενοχώρια, παρά τις προσπάθειες τους να τον πείσουν πως τίποτε δεν έχει τελειώσει.

Επιστρέφοντας από τις διακοπές των Χριστουγέννων στην Γαλακτοκομική Σχολή, το θέμα απασχολούσε τον Βαγγέλη, όμως μέρα με την μέρα έδειχνε να ήταν ψυχολογικά καλύτερα, μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής, 6 Φλεβάρη, δηλαδή την ημέρα που εξαφανίστηκε, είχαν προγραμματίσει να βγουν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Σύμφωνα πάντα με όσα φέρονται να έχουν καταθέσει οι δυο σπουδαστές, κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!