Αυτή είναι η Ελληνίδα που θα μας εκπροσωπήσει σε ένα απο τα μεγαλύτερα συνέδρια στον κόσμο

Μια πρόσκληση … ένα όνειρο … μια αλήθεια! Μια Ελληνίδα θα το τολμήσει!


Όπως αναφέρεται και στην επίσημη ιστοσελίδα του ( http://www.ted.com/ ), το TED είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση αφιερωμένη στη διάδοση αξιόλογων ιδεών (Ideas Worth Spreading). Ξεκίνησε πριν από 25 περίπου χρόνια στην Καλιφόρνια και επεκτάθηκε μέχρι σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα αρχικά του προέρχονται από τις λέξεις Technology – Entertainment – Design, αν και πλέον η ατζέντα της εκδήλωσης περιλαμβάνει μια ευρύτερη θεματολογία, καθώς παρουσιάζονται ενδιαφέρουσες ιδέες ανεξάρτητα από τον τομέα εφαρμογής τους (TED history).

Στις εκδηλώσεις του TED προσκαλούνται διακεκριμένα παγκοσμίως πρόσωπα της διανόησης και της δράσης και μιλούν για 18 λεπτά, για ιδέες οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν “τροφή” για το μυαλό του κάθε θεατή και να οδηγήσουν σε έναν παραγωγικό προβληματισμό. Ορισμένοι από τους ομιλητές που έχουν κατά καιρούς λάβει μέρος σε εκδηλώσεις του TED είναι οι Bill Clinton, Bill Gates, Sir Richard Branson, Philippe Starck, Jane Goodall, Frank Gehry, Paul Simon, Jeff Bezos, Bono κ.α.

2

Η δικιά μας συγγραφέας Αναστασία Κορινθίου δέχτηκε την πρόσκληση πρόκληση και θα είναι κοντά τους τον Μάιο

Μια γυναίκα που θα μιλησει για την Ελλάδα γιατί την επέλεξαν και μπορεί να το κάνει ακόμα και χωρίς τα βιβλία της …

3

Διαβάστε τι έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook 

Πριν απο λιγο….ενα email,μια προσκληση ..και μετα ενα χαμογελο….

Η καρδια να χτυπα λιγο πιο δυνατα και τα μαγουλα να κοκκινιζουν απο μια ευχαριστη ζεστη που ξεκινα απο την ψυχη..
<<Σε διαλεξαν γιατι σε αγαπησαν…..θα μιλησεις για Ελλαδα!!>>Μου ειπε η Gwgw Peleki , και ο Ervis Mance μου εστειλε την επισημη προσκληση που θα με φερει στο TedxDyrrahu σαν ομιλητρια εκπροσωπο της Ροδου,του Αιγαιου της Ελλαδας μας!!!!
Ειναι μεγαλη τιμη για μενα ειλικρινα , να ταξιδεψω σε μια αλλη χωρα το χαμογελο της χωρας μου,τις ελπιδες της , τις ιδεες της ,τον τροπο της να ΖΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ…λευτερα σαν χαρταετος που ξεφυγε απο χερια παιδιου που..κρατουσαν χερια ενηλικα!!
30 Μαιου ενα ταξιδι αλλιωτικο,ομορφο…ενα ταξιδι προκληση απο μια προσκληση εκπληξη και χαρα μαζι!!!
Φιλοι μου απο τα Τιραννα σας ευχαριστω για την επιλογη και την εμπιστοσυνη στο προσωπο μου…..με συστηνετε σαν Ελληνιδα συγγραφεα,εγω ξερετε πως συστηνομαι σαν….αερικο!
Ενα αερικο που μαζι του θα σας φερει απο την Περιφερεια Νοτιου Αιγαιου, Μυθους 48 νησιων….που με χαρα επιμεληθηκα το καλοκαιρι που μας περασε ….
Ενα αερικο που σας αγαπα…γιατι χωρις εσας ΔΕΝ θα υπηρχε!!!!
Ζω και αναπνεω μεσα απο την αγαπη σας…
Ευχαριστω απο καρδιας…..



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!