Σοκ στη Ρόδο: Το DNA έδειξε τεκνοποίηση από αιμομιξία για την 31χρονη – Ο παππούς είναι και πατέρας του παιδιού της


Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις στην υπόθεση της 31χρονης στη Ρόδο, η οποία κατήγγειλε ότι κακοποιoύνταν σεξουαλικά από τον πατέρα της από την ηλικία των 16 ετών και πως το ένα από τα δύο της παιδιά είναι βιολογικό τέκνο του ίδιου της του πατέρα.

Τα αποτελέσματα εξέτασης DNA έδειξαν τεκνοποίηση από αιμομιξία για την 31χρονη. Σύμφωνα με την εφημερίδα «η Δημοκρατική της Ρόδου» μετά την εισαγγελική εντολή για λήψη και εξέταση βιολογικού υλικού οι εξετάσεις διενεργήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με δείγματα από το παιδί, την μητέρα του, τον φερόμενο ως δράστη και άλλα πρόσωπα προς αποκλεισμό πατρότητας.

Κατά την ίδια πηγή, το αποτέλεσμα καταδεικνύει πως η πιθανότητα πατρότητας του κατηγορουμένου ξεπερνά το 99,999%, με στατιστική υπεροχή 274.309.387 φορές σε σχέση με οποιονδήποτε άλλον άνδρα.

Δεν βρέθηκε καμία γενετική συμβατότητα με τους άλλους πιθανούς πατέρες που εξετάστηκαν.

Το επιστημονικό αυτό δεδομένο χαρακτηρίζεται ως «αποδεικτικό μέσο θεμελιώδους σημασίας» για το διερευνώμενο αδίκημα της αιμομιξίας κατ’ εξακολούθηση, καθώς είναι το μοναδικό στοιχείο που τεκμηριώνει απόλυτα τη βιολογική σχέση.

Η δικογραφία έχει περαιωθεί από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρόδου και έχει υποβληθεί αρμοδίως στην Εισαγγελία, με το κατηγορητήριο να περιλαμβάνει βιασμό, αιμομιξία κατ΄ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και παραμέληση ανηλίκων.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!