
Εμβολιασμοί και κακοκαιρία: Πού διατέθηκαν οι δόσεις της Αττικής – Τι θα γίνει αύριο
Σήμερα λόγω του σαρωτικού περάσματος της κακοκαιρίας «Μήδεια» και του χιονιά,για να μην χαθούν δόσεις εμβολίων, ενεργοποιήθηκε το σύστημα αναπλήρωσης και εμβολιάστηκαν Σώματα Ασφαλείας, Ενόπλων Δυνάμεων και Πυροσβέστες.
Επίσης 700 δόσεις χορηγήθηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού για κρατούμενους και εργαζόμενους και ακόμη 400 για τον εμβολιασμό μεταναστών που βρίσκονται στη δομή της Αμυγδαλέζας.
Τώρα όσον αφορά την αυριανή μέρα και το πώς θα γίνουν οι εμβολιασμοί αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις, όμως σύμφωνα με πληροφορίες περί τις 12 το μεσημέρι αναμένεται να ξεκινήσουν αύριο Τετάρτη οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού στην Αττική, που σήμερα Τρίτη δεν έγιναν λόγω του σαρωτικού περάσματος της κακοκαιρίας «Μήδεια» και του χιονιά σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.