8 κυρίες ξόδεψαν 20.000 ευρώ πληρώνοντας τα ψώνια των ανήμπορων

Τελικά υπάρχει ακόμα ΑΝΘΡΩΠΙΑ!!


Έκπληξη έχει προκαλέσει η κίνηση 8 άγνωστων γυναικών οι οποίες το πρωί της Δευτέρας παρουσιάστηκαν στην Βαρβάκειο Αγορά προσφέροντας δωρεάν κρέας και τρόφιμα σε ανήμπορους συμπολίτες μας και συνταξιούχους, οι οποίοι αδυνατούσαν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τoυ Αντέννα, οι 8 κυρίες αποβιβάστηκαν από 2 μαύρα πολυτελή τζιπ στην οδό Αθηνάς και εισήλθαν στην Βαρβάκειο αγορά προσεγγίζοντας έναν προς έναν τους κρεοπώλες και δηλώνοντας την πρόθεσή τους να πληρώσουν το αντίτιμο για τα ψώνια όσων συνταξιούχων και αναξιοπαθούντων θέλουν να ψωνίσουν για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Οι εν λόγω κυρίες προσέφεραν σε κάθε συμπολίτη που αδυνατούσε να προβεί σε κανονική αγορά κρέατος, πληθώρα άλλων προϊόντων , πληρώνοντας οι ίδιες το σύνολο των αγορών. Σύμφωνα μάλιστα με τον πρόεδρο των κρεοπωλών της Βαρβακείου, οι κυρίες επισκέφθηκαν όλα τα μαγαζιά της αγοράς , ξοδεύοντας συνολικά πάνω από 20.000 ευρώ για βοήθεια σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!