Ο πιο μισητός άντρας του διαδικτύου

Οι δικαστές του επέβαλαν εγγύηση ύψους 100.000 δολαρίων και τον διέταξαν να μείνει μακριά από το διαδίκτυο μέχρι τη δίκη του.

Το FBI έκλεισε τη σελίδα του στην οποία ανέβαζε γυμνές φωτογραφίες γυναικών και ακολασίες

Ο Hunter Moore είχε αυτό που λέμε γκέλ στο διαδίκτυο, αλλά από την ανάποδη. Ο ίδιος φέρει τον τίτλο του πιο μισητού άντρα στο ίντερνετ καθώς μέσω της σελίδας του IsAnyoneUp.com, ανέβαζε φωτογραφίες γυμνών γυναικών τις οποίες έβρισκε σπάζοντας τους κωδικούς από τα email τους.
hunter3Χωρίς κανένα απολύτως λόγο για τη πράξη του αυτή, θέλησε απλά  να «παίξει» με τα θύματά του ενώ σύντομα κέρδισε και τον παραπάνω τίτλο.

Πάντως, ο ίδιος είχε δεκάδες ακόλουθους στο Twitter, γυναίκες και άντρες, οι οποίοι έβρισκαν διασκεδαστικές τις ακολασίες που έκανε.  Πριν από μερικούς μήνες το γέλιο του ωστόσο… πάγωσε, όταν το FBI έκλεισε τη σελίδα του και του χρέωσε κατηγορίες για hacking.

hunter1Οι δικαστές του επέβαλαν εγγύηση ύψους 100.000 δολαρίων και τον διέταξαν να μείνει μακριά από το διαδίκτυο μέχρι τη δίκη του. Αλλά όπως φαίνεται αυτός επέστρεψε με νέο λογαριασμό στο Twitter, το surfaced με το πρώτο του Tweet να γίνεται retweet 3000 φορές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!