Υπόγραψε και φύγε, μη δεχθείς; Επόπτης συμβούλευε ασθενή που πέθανε να μην διασωληνωθεί


Αυξάνονται διαρκώς τα περιστατικά ασθενών που αρνούνται τη διασωλήνωση στα νοσοκομεία. Ένα από αυτά είναι εκείνο της 51χρονης Πασχαλίνας από τη Θεσσαλονίκη, που πέθανε από κορωνοϊό. 
Πρόκειται για μια γυναίκα που ήταν αρνήτρια του κορωνοϊού και ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου συνομιλούσε μέσω Facebook με επόπτη υγείας, που φέρεται να την καθοδηγούσε μέσω μηνυμάτων να μην δεχθεί τη διασωλήνωση!

Οι συνομιλίες τους που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι ενδεικτικές: 
 
Πασχαλίνα: Κύριε Τ… Είμαι Παπανικολάου. Θέλουν να με διασωληνώσουν με οξυγόνο 93-94. Μπορείτε να με βοηθήσετε; B Πνευμονολογική…

Επόπτης: «Τι έπαθες; Υπόγραψε και φύγε. Μη δεχθείς. Δεν μπορούν χωρίς συναίνεση να σου κάνουν τίποτα. Κάλεσε την αστυνομία. Υπέγραψε και ανέλαβε την ευθύνη»

Πασχαλίνα: «Πώς να καλέσω αστυνομία; Αφού είμαι με οξυγόνο. Δεν μπορώ να μιλήσω». 

Ο εν λόγω επόπτης είχε κάνει στο Facebook πολλές αναρτήσεις εναντίον των εμβολίων, ενώ σχολιάζοντας τον θάνατο της 51χρονης Πασχαλίνας έγραψε: «Έφυγε πριν από λίγο η Π… όπως πληροφορούμαι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου. Μακάριοι οι εν Κυρίω αποθνήσκοντες, ίνα αναπαύονται εκ των κόπων αυτών. Τα δε έργα αυτών ακολουθεί μετ’ αυτών. Καλή ανάσταση Π… και καλή αντάμωση. Οι φονιάδες σου θα πληρώσουν».

Στη συνέχεια, έκανε και άλλο σχόλιο με αφορμή το ζήτημα: «Εξωνημένοι γιατροί, στους φαρμακοβιομηχανους, που δέχτηκαν εν γνώση τους, και εν πλήρη συνειδηση, να τροποποιησουν το DNA τους, μη σεβομενοι την ίδια την ζωή τους, αποδεδειγμένα πλέον, μετά τις φρικαλεες αποκαλύψεις της πρόσφατης Σουηδικής ερευνας, περιμένει κανείς, να σεβαστούν τις ζωές των ασθενών τους, μέσα στα νοσοκομεια; Όχι βέβαια. Δεν δικαιούστε ούτε να ομιλείτε, ούτε να απειλείτε. Βγάλτε τον σκασμό, τόσο απλά, γιατί με κάθε κουβέντα που λέτε, επιβαρύνετε την θέση σας. Οι απόλυτα και πρωταρχικά υπεύθυνοι για την τραγωδία της ιατρικής απάτης, που βιώνει η ανθρωπότητα».

Τέλος, όταν έμαθε πως η περίπτωση του έχει γίνει θέμα στα ΜΜΕ έγραψε:

«Μαθαίνω από φίλους, ότι η έκπτωτη 4η εξουσία της δημοσιογραφιας, ασχολείται μαζί μου, κι εμφανίζουν την φάτσα μου με μοζαικ.
Γιατι αραγε; φοβούνται; Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται.
Δεν έχω τηλεόραση και δεν μπορώ να ξέρω τι έχουν πει ούτε βρίσκω κάτι στο ιντερνετ.
Μόλις ενημερωθώ θα απαντήσω από αυτό το προφιλ.
Αν κάποιος μπορεί να ανεβάσει σχετικά βίντεο θα με διευκόλυνε».

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!