Τραγωδία στις ΗΠΑ: Τουρίστας έπεσε από ύψος 1.220 μέτρων στο Grand Canyon Skywalk


Νέα τραγωδία στο πιο επικίνδυνο Εθνικό Πάρκο της Αμερικής, καθώς ένας 33χρονος άνδρας έπεσε από την άκρη του αξιοθέατου Grand Canyon Skywalk και σκοτώθηκε.

Όπως αναφέρει η NY POST έπεσε από ύψος 1.220 μέτρων, προς τον ποταμό Κολοράντο.

Ομάδες διάσωσης με ελικόπτερα και ειδικά σχοινιά έφτασα στο σημείο περίπου στις 9 το πρωί, αλλά ο άνδρας βρέθηκε νεκρός σύμφωνα με το Γραφείο Έρευνας και Διάσωσης του Σερίφη της κομητείας Μοχάβε.

Η σορός του μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή. Δεν ήταν σαφές εάν ο άνδρας έπεσε από την ίδια τη γέφυρα Skywalk ή από την άκρη του αξιοθέατου.

Το γραφείο του σερίφη μοιράστηκε έναν αριθμό τηλεφώνου για την National Suicide Prevention Lifeline και μια ανάρτηση στο Facebook, που ανέφερε ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Για να εισέλθουν στο Skywalk, οι επισκέπτες πρέπει να αποθηκεύουν προσωπικά αντικείμενα, όπως κινητά τηλέφωνα και σακίδια, γεγονός που μπορεί να εξηγήσει γιατί ο άνδρας δεν αναγνωρίστηκε αμέσως.

Το Grand Canyon είναι το πιο θανατηφόρο εθνικό πάρκο στην Αμερική, ανέφερε η The Post την περασμένη εβδομάδα, καθώς έχει τα υψηλότερα ποσοστά με αγνοούμενους, θανάτους και αυτοκτονίες.

Τουλάχιστον 56 άνθρωποι έχουν αναφερθεί αγνοούμενοι από το πάρκο της Αριζόνα από το 2018 έως τον Φεβρουάριο και τουλάχιστον έξι άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί, σύμφωνα με κρατικά αρχεία.

Οι ειδικοί λένε ότι ο αριθμός των νεκρών στο τεράστιο πάρκο είναι πιθανότατα υψηλότερος από ό,τι δείχνουν τα αρχεία.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!