Το σκίτσο της γυναίκας που πέταξε το βιτριόλι έχει η αστυνομία – Κοντά στα ίχνη της


Η 34χρονη που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, είναι πέρα από κάθε αμφιβολία ο άνθρωπος που πρώτα απ’ όλους θέλει να συλληφθεί η γυναίκα που της έκανε αυτό το κακό. Ωστόσο, το ίδιο ζεστές για να δώσουν λύση είναι και οι Αρχές.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στην απογευματινή εκπομπή του Mega, η Αστυνομία βρίσκεται όλο και πιο κοντά στα ίχνη εκείνης που πέταξε το καυστικό υγρό. Μάλιστα, φαίνεται πως οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους το σκίτσο της γυναίκας που έκανε την επίθεση.

Το σκίτσο αυτό, που σκιαγράφησε η ΕΛ.ΑΣ, προέκυψε από τις πληροφορίες που έδωσε ο οδηγός ταξί (τον οποίο βρήκε η Αστυνομία), που φέρεται να μετέφερε τη γυναίκα κοντά στο σημείο της επίθεσης, υλικό από κάμερες ασφαλείας που επεξεργάζονται οι Αρχές, αλλά και την κατάθεση της άτυχης 34χρονης.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση σκοπεύουν να δείξουν το σκίτσο στο θύμα, όταν είναι σε θέση να το δει, και ευελπιστούν να της θυμίζει κάτι.

Όσον αφορά τις τρεις γυναίκες που είχαν αδύναμο άλλοθι και εξετάζονται από τις Αρχές, δεν έχουν προκύψει καινούργια στοιχεία, ενώ το σκίτσο που έχουν σχεδιάσει δε φαίνεται να δείχνει κάποια από αυτές.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΡΤ1, οι αστυνομικοί είναι κοντά στη λύση του μυστηρίου, καθώς η δράστης κάλεσε ταξί για να την παραλάβει από το Παγκράτι, ώστε να την μεταφέρει στην Καλλιθέα, όπου και προχώρησε στη φρικιαστική επίθεση εναντίον της 34χρονης.

Η γυναίκα που έκανε την επίθεση κάλεσε ταξί από εφαρμογή και αυτό αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση, διότι θα σπάσει το απόρρητο με σκοπό να εντοπιστεί η συσκευή της.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ1, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει και το GPS του ταξί, ώστε να «διαβαστεί» η ακριβής διαδρομή που ακολούθησε ο οδηγός.

Στόχος είναι να μπορέσουν οι αστυνομικοί να βρουν υλικό από κάμερες ασφαλείας κατά τη διάρκεια αυτής της διαδρομής, όπου η δράστης θα φαίνεται πιο καθαρά, μιας και από το υλικό έχουν τα χαρακτηριστικά της γυναίκας είναι «θολά».

Νέες αποκαλύψεις για την επίθεση με το βιτριόλι. Πρόσωπα – κλειδιά. Χειρουργεία μέχρι το 2022

 

newsbeast

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!