Το αγαπημένο τραγούδι της Αργεντινής έγινε το soundtrack του Μουντιάλ 2022


Η Αργεντινή σκαρφάλωσε στην κορυφή του κόσμου, μετά από 36 ολόκληρα χρόνια και το Κατάρ πήρε… φωτιά! Ο Λιονέλ Μέσι στο τιμόνι της ομάδας κατάφερε τη μεγάλη νίκη απέναντι στους Γάλλους και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου. Οι πανηγυρισμοί των Αργεντινών έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Εκτός από τον Λιονέλ Μέσι, αναμφισβήτητα σημαντικό ρόλο στην πορεία της Αργεντινής στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έπαιξε ένας 62χρονος μουσικός και ένας 30χρονος δάσκαλος, κανένας από τους οποίους δεν ήταν στο Κατάρ.

Οι δύο τους όμως, δημιούργησαν το τραγούδι που έγινε το soundtrack των αγώνων της Αργεντινής το οποίο άκουσε όποιος είχε την τύχη να βρεθεί στη Ντόχα τον τελευταίο μήνα ή παρακολούθησε κάποιο από τα τουρνουά στην τηλεόραση.

Το τραγούδι, Muchachos, Ahora Nos Volvimos A Ilusionar, έχει υιοθετηθεί ως ο ανεπίσημος ύμνος όχι μόνο από τον «στρατό» των ταξιδιωτών θαυμαστών της Αργεντινής — περίπου 40.000 παρευρέθηκαν στον τελικό στο Lusail — αλλά και από τους ίδιους τους παίκτες. Ήταν ένα από τα τραγούδια που δονούσε όλες αυτές τις ημέρες την ατμόσφαιρα, ενώνοντας τους παίκτες με  τους οπαδούς της Αργεντινής.

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!