Τέιλορ Σουίφτ: Απολύθηκε ο σεκιουριτάς που τραγουδούσε κατά τη διάρκεια συναυλίας της


Δύσκολο καλοκαίρι για τον σεκιουριτά που έγινε viral όταν κυκλοφόρησαν βίντεο που τον δείχνουν να τραγουδά κατά τη διάρκεια συναυλίας της Τέιλορ Σουίφτ στην Μινεάπολη, κατά την περιοδεία της, “Eras”.

Ο Calvin Denker, εργαζόταν ως σεκιούριτι στη συναυλία που πραγματοποίησε η Σουίφτ στο US Bank Stadium στην Μινεσότα τον Ιούνιο, όταν οι θαυμαστές της τραγουδίστριας τον βιντεοσκόπησαν να τραγουδά, με κλειστά μάτια, την επιτυχία της, “Cruel Summer”. Σύμφωνα με την New York Post ο Denker απολύθηκε λίγο μετά το show, επειδή φέρεται να ζήτησε από τον κόσμο να του στείλουν τις φωτογραφίες που τον τράβηξαν, με την Σουίφτ να φαίνεται στο βάθος.

Το βίντεο που τον δείχνει να τραγουδά δημοσιεύθηκε στο TikTok και έγινε αμέσως viral συγκεντρώνοντας 3 εκατομμύρια προβολές.

Αφού έγινε γνωστός ο Denker ανέβασε βίντεο στο TikTok για να μοιραστεί με το κοινό το πώς κατέκτησε μια θέση στην υπηρεσία ασφαλείας Best Crowd Management, που τον έφερε και σε επαφή με την τραγουδίστρια.

«Μετά την πρώτη νύχτα, συνειδητοποίησα πόσο κοντά μου πλησίαζε η Τέιλορ Σουίφτ, οπότε ήθελα πολύ να αποκτήσω μια φωτογραφία για να το καταγράψω», εξήγησε ο Denker, αν και δεν μπορούσε να γυρίσει την πλάτη του στο πλήθος ή να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό του κατά τη διάρκεια της συναυλίας σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας ασφαλείας.

«Έδωσα λοιπόν αυτά τα μικρά κομμάτια χαρτιού που έλεγαν ότι δεν μου επιτρέπεται να βγάλω το τηλέφωνό μου, αλλά αν η Τέιλορ Σουίφτ έρθει ακριβώς πίσω μου, τραβήξτε με μια φωτογραφία και στείλτε τη στον αριθμό μου», πρόσθεσε ο Denker, σημειώνοντας ότι έδωσε το πλαστικοποιημένο κομμάτι χαρτί «σε μερικά άτομα στην πρώτη σειρά».

Παρά το γεγονός ότι απέκτησε μερικές φωτογραφίες του με την Σουίφτ, ο Denker απομακρύνθηκε από τη θέση του αφού οι συνάδελφοί του στο Best Crowd Management είδαν το βίντεο.

Σε άλλο TikTok βίντεο που ανέβασε ο σεκιουριτάς, ισχυρίζεται πως ο πρώην εργοδότης του φέρεται να μην είχε κανένα πρόβλημα με το ότι απολάμβανε το show της Σουίφτ, δεν ενέκρινε όμως το γεγονός ότι “έστηνε” τις φωτογραφίες του με τη τραγουδίστρια.

 

 

@calvindenker #theerastour #taylorswift #minneapoliserastour #greenscreenvideo ♬ original sound – Calvin Denker

 

 

«Η εταιρεία είπε ότι είχε έναν κανόνα να μην τραβούν φωτογραφίες με οποιονδήποτε από τους ερμηνευτές και το κύριο πρόβλημα που είχαν ήταν με το βίντεο που ακολούθησε, όπου είπα ότι μοίρασα κομμάτια χαρτί στους ανθρώπους μπροστά μου για να ζητήσω να μου σταλούν φωτογραφίες στις οποίες είμαι μέσα», εξήγησε ο Denker.

«Πέρα από αυτό, η υπεύθυνη που με κάλεσε δεν μπόρεσε να πει ακριβώς το τι έκανα λάθος γιατί δεν έκανα τίποτα πέρα ​​από το να ζητήσω φωτογραφίες». Ο Denker υποστήριξε ότι δεν ήταν ασυνήθιστο για τους φρουρούς ασφαλείας να εμφανίζονται στο φόντο των φωτογραφιών σε συναυλίες.

«Ποτέ δεν έβγαλα το δικό μου τηλέφωνο και πάνω από όλα φρόντισα να είναι ασφαλής η Τέιλορ Σουίφτ και όλοι οι θαυμαστές να περάσουν καλά», πρόσθεσε. Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας “πλημμύρησαν” το τελευταίο βίντεο του Denker με σχόλια στα οποία ταγκάρουν την τραγουδίστρια ζητώντας της να τον προσλάβει στην προσωπική της ασφάλεια.

 

 

@calvindenker Unexpected story time! #theerastour #taylorswift #minneapoliserastour @Taylor Nation @Taylor Swift ♬ original sound – Calvin Denker



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!