Τάσος Μπερδέσης: Η μητέρα του πυγμάχου σπάει τη σιωπή της έναν μήνα μετά τη δολοφονία


Ένας και πλέον μήνας έχει περάσει από την ημέρα που ο Τάσος Μπερδέσης έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστων, που του έστησαν φονική ενέδρα στη Βάρη.

Οι δράστες γάζωσαν τον πυγμάχο από πολύ κοντινή απόσταση, σχεδόν εξ επαφής, και οι 10 σφαίρες που έπληξαν το σώμα του, προκάλεσαν τον επιτόπιο θάνατό του.

Η μητέρα του Τάσου Μπερδέση σπάει τη σιωπή της και μιλά για πρώτη φορά για τα όσα βιώνει η ίδια και η οικογένειά της, έπειτα από την εκτέλεση του 39χρονου πυγμάχου. Συντετριμμένη για τον θάνατο του παιδιού της, προσπαθεί να διαχειριστεί τον βαρύ πόνο και ζητεί να βρεθούν οι δράστες, για να μάθει ένα γιατί. Ποιοι και γιατί έστησαν φονική ενέδρα στον γιο της.

Δεν παλεύεται με τίποτα. δεν είμαι καθόλου καλά, πολύ χάλια… λέει η κ. Γεωργία στο Star και ευχαριστεί όλους όσους τους στήριξαν αυτό το διάστημα. Μιλώντας για τον Τάσο, λέει πως “ήταν το καλύτερο παιδί, άλλο τι λέει ο καθένας, εμείς ξέραμε τι ήταν το παιδί μας…” και εξηγεί ότι “αντιμετωπίζω τον πόνο με κουράγιο γιατί έχω τα παιδιά εδώ δίπλα μου. Κάθομαι μόνη μου και κλαίω μόνη μου, δεν θέλω να με βλέπουν τα παιδιά, γιατί είμαστε μια οικογένεια μαζεμένη, αγαπημένα τα παιδάκια μου, τα εγγόνια μας…”. “Το παιδί μου δεν γυρίζει”, λέει η μητέρα του Τάσου Μπερδέση, όμως ζητεί να βρεθούν οι δράστες της δολοφονίας για να ξέρουμε ένα “γιατί”. Μιλώντας για το μνημόσυνο, που θα γίνει την Κυριακή, αναφέρει με πόνο ψυχής: “αντί για μπομπονιέρες να ετοιμάζουμε κόλλυβα, είναι βαρύ και ασήκωτο”.

Δείτε τι δήλωσε η μητέρα του Τάσου Μπερδέση στο Star

Αποφασισμένοι να σκοτώσουν τον 39χρονο πυγμάχο και να μην του δώσουν κανένα περιθώριο να γλιτώσει από την ενέδρα που του είχαν στήσει, φαίνεται πως ήταν οι δράστες της δολοφονίας στη Βάρη. Η νεκροτομή στο άψυχο σώμα του Τάσου Μπερδέση ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, και σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ΟΡΕΝ, οι δράστες γάζωσαν το θύμα από πολύ κοντινή απόσταση, σχεδόν εξ επαφής. Μάλιστα, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, 10 σφαίρες έπληξαν το σώμα του 39χρονου, προκαλώντας τον βίαιο θάνατό του

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!