Σπύρος Μαρτίκας εναντίον Νίκου Παρτσώλη: «Παραποιούσες αλήθειες για να καθορίζεις το παιχνίδι»


Σε μια αιχμηρή και μακροσκελή ανάρτηση εναντίον του δημοσιογράφου Νίκου Παρτσώλη προέβη ο Σπύρος Μαρτίκας, μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Twitter. O πρώην παίκτης του Survivor All Star άσκησε έντονη κριτική στον δημοσιογράφο για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μέσα από την εκπομπή “Πρωινό μας” στην οποία και συμμετείχε.

Μάλιστα ο Σπύρος Μαρτίκας κατηγορεί τον Νίκο Παρτσώλη, ανάμεσα σε άλλα, πως πρόδωσε το κανάλι για το οποίο δούλεψε και την εκπομπή που τον εμπιστεύτηκε, πως παραποιούσε την αλήθεια για να καθορίζει το παιχνίδι και πως διέβαλλε όλους τους παίκτες εκτός από έναν.

Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης αναφέρει αρχικά: «@NikosPartsolis Θέαμα χωρίς ενδιαφέρον! Τα ήξερες όλα! Πρόδωσες! Το κανάλι που δούλεψες, την εκπομπή που σ εμπιστεύτηκε! Εκμεταλλεύτηκες και τους 37 παίχτες με κάθε δυνατό τρόπο! Τους διέβαλες εκτός από έναν! Ενώ γνώριζες, μόνο για εκείνον συγκάλυψες! Ακύρωσες την συνέντευξη μου, σκόπιμα…».

Ενώ προσθέτει πως: «Δεν σεβάστηκες όλο τον κόσμο που πλήρωνε και στήριζε τους παίχτες του! Παραποιούσες αλήθειες για να καθορίζεις το παιχνίδι! Μας πρόδωσες! Έκαιγες κάθε ενδιαφέρον σε όσα ζούσαμε γιατί τ αποκάλυπτες πριν παιχτούν στα επεισόδια! Μας πούλησες! Κορόιδεψες τον κόσμο και όλους τους fans μας».

Ο Νίκος Παρτσώλης απάντησε, μέσω του Twitter, στο ξέσπασμα του Σπύρου Μαρτίκα: «Να αγιάσει το στόμα σου!!! Πες τα!!!Την επόμενη φορά , βάλε μία καλύτερη φωτό μου μόνο».



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!