Σασμός: Αυτός είναι ο ρόλος του Βασίλη Μπισμπίκη


Με κομμένη την ανάσα αναμένεται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της δραματικής σειράς του Alpha “Σασμός”, την τρίτη σεζόν. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, γεγονός που έχει γίνει ήδη αντιληπτό από το πρώτο τρέιλερ, με τους ήρωες να έρχονται αντιμέτωποι με νέες δυσκολίες.

Την πλοκή φυσικά θα εμπλουτίσουν και οι νέοι ήρωες που θα κάνουν την εμφάνισή τους, ανάμεσά τους και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο ηθοποιός ο οποίος φέτος πρωταγωνιστούσε στην επίσης δραματική σειρά του Alpha “Αυτή η Νύχτα Μένει”, θα είναι ο νέος Σταματάκης που θα γνωρίσουν οι τηλεθεατές.

Σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα του TV24 ο Βασίλης Μπισμπίκης θα υποδυθεί τον αδελφό του Στεφανή που αποφυλακίζεται και πηγαίνει στην Άνω Ποριά ζητώντας εκδίκηση για τον φόνο του αδελφού του.

Βασιλική και Καλλιόπη προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποκρύψουν το γεγονός ότι ο Μαθιός είναι ο φονιάς του Στεφανή. Η άφιξη του βαρύ, μαυροφορεμένου και οξύθυμου άντρα στο χωριό θα τις δυσκολέψει. Θα αναζητήσει να βρει τον φονιά χωρίς να ξέρει ότι αυτός είναι ο ξάδερφός του.

Μάλιστα με βάση το TV24, ο αδελφός του Στεφανή καθόλου δεν εγκρίνει τον γάμο της Βασιλικής με τον Μαθιό και μια νέα φωτιά θα ξεσπάσει στο σπιτικό της.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!