Σίσσυ Χρηστίδου: Το πρώτο μήνυμα μετά το τέλος της εκπομπής


Ολοκληρώθηκε χθες (2/7) και η πέμπτη σεζόν της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου και η παρουσιάστρια συγκινημένη ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό, ενώ αποχαιρέτησε την Ελένη Βουλγαράκη, με την οποία συνεργαζόταν από την πρώτη ημέρα της εκπομπής και από την ερχόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στην ομάδα.

Λίγες ώρες πριν η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε και μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο instagram, για το τέλος της πέμπτης σεζόν.

Η παρουσιάστρια ανεβάζοντας μία σειρά φωτογραφιών με τους συνεργάτες της, έγραψε στην λεζάντα: «End of season 5! Χρονιά γεμάτη… Γεμάτη αγάπη, χαρά, κέφι, αγωνία, δουλειά, πίεση, αγκαλιές, κλάματα, γέλια… Σας ευχαριστώ που κρατάτε αυτή την παρέα ενωμένη.. σας ευχαριστώ που κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα μας… Ελπίζω να είστε τόσο ευλογημένοι όλοι στη δουλειά σας και να πορεύεστε με οικογένεια… Οικογένεια δεμένη, αγκαλιά ανεκτίμητη. Ομάδα πολύτιμη. Χρωστάω τόσα «ευχαριστώ» που ότι γράφω μοιάζει λίγο… υπέροχοι μου άνθρωποι, τίποτα δεν θα γινόταν χωρίς εσάς… σας αγαπώ πολύ…».



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!