Σάτυρος σπέρνει τον τρόμο σε φοιτήτριες στις στάσεις λεωφορείων


Σε καθεστώς τρόμου ζουν τους τελευταίους μήνες οι φοιτήτριες που κινούνται σε αφύλακτους χώρους της Πανεπιστημιούπολης του Ζωγράφου, εξαιτίας ενός σατύρου, ο οποίος τις ακολουθεί ως τη στάση λεωφορείων και αυτοϊκανοποιείται εκσπερματώνοντας πάνω τους!

Οπως καταγγέλλει μέσω facebook μια φοιτήτρια, ο άγνωστος που έχει γίνει «σκιά» των κοριτσιών πλησιάζει ασυνόδευτες κοπέλες λίγο μετά τη στάση λεωφορείων απέναντι από τις φοιτητικές εστίες της Ούλοφ Πάλμε και αρχίζει να αυνανίζεται χωρίς να διστάζει να «τελειώνει» πάνω τους! «Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για το ίδιο άτομο κάθε φορά ή είναι πολλοί αυτοί που το κάνουν.

Εκανα την ανάρτηση προκειμένου να αποφεύγεται το συγκεκριμένο σημείο, διότι μαθαίνω ότι έχει συμβεί πολλές φορές και εμπράκτως η Αστυνομία δεν έχει κάνει τίποτα ουσιαστικό» λέει στα «Φοιτητικά Νέα» η κοπέλα που ήρθε τετ α τετ με τον σάτυρο στις 11 τη νύχτα του Σαββάτου.

Αλλη φοιτήτρια αναφέρει ότι έπεσε δύο φορές θύμα του ίδιου ανώμαλου, τον περασμένο Ιούλιο: «Το άτομο αυτό με τις ανώμαλες διαθέσεις κρύβεται πίσω από θάμνους, κοντά στη στάση, απέναντι από τις φοιτητικές εστίες. Οταν πήγα να ψάξω πίσω από τους θάμνους, άκουσα σύρσιμο, σαν κάποιος να έφευγε, αλλά ήμουν μόνη και ήταν σκοτάδι» αναφέρει η τρομοκρατημένη κοπέλα. Η Ασφάλεια Καισαριανής επιβεβαιώνει ότι έχουν γίνει αναφορές και καταγγελίες και έχει συσταθεί ειδική ομάδα για τον εντοπισμό του σατύρου.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!