Ρόδος: Συγκλονίζει η γιαγιά της 19χρονης με ειδικές ανάγκες. Τη χτύπησαν και μετά τη βίασαν


Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον έναν από τους δύο νεαρούς που σκότωσαν την Ελένη Τοπαλούδη.

23χρονος κατέθεσε πως μαζί με τον 20χρονο που εμπλέκεται στην δολοφονία της φοιτήτριας, τρεις μόλις ημέρες μετά βίασαν κοπέλα 19 χρονών με ειδικές ανάγκες!

Οι συγγενείς της κοπέλας επιβεβαιώνουν την κατάθεση αυτή, με τον πατέρα της να δηλώνει πως εάν είχαν συλλάβει εγκαίρως τον 20χρονο δεν θα είχε διαπράξει ακόμα ένα έγκλημα.

Στο newsit.gr μίλησε και η γιαγιά της, η οποία ανέφερε πως η άτυχη 19χρονη τόσο καιρό δεν μιλούσε γιατί φοβόταν.

“Το παιδί ήταν στην Ακαδημία, μαζί με την παρέα της και έκανε βόλτες. Την πλησίασαν με ένα αυτοκίνητο, ο Αλβανός και ο Ρομά. Και της ζήτησαν να πάνε μια βόλτα. Αυτή δέχτηκε, επειδή είναι αγαθή. Μπήκε μέσα και αυτοί την πήγαν σε μια παραλία της Ρόδου, στο Ενυδρείο και της είπαν να κάνει κάποια πράγματα.

Εκείνη δεν δέχτηκε και την χτύπησαν και μετά τη βίασαν. Το κορίτσι, μετά, κλείστηκε στον εαυτό του, δεν μιλούσε σε κανέναν. Αυτό που συνέβη το ανακάλυψε η αδερφή της, που είναι τρία χρόνια πιο μεγάλη. Το ανακάλυψε και από μηνύματα στο Messenger που είδε και το είπε στον πατέρα της. Και ήρθε προχθές ο γιος μου και μου τα είπε.

Με ρώτησε τι να κάνω και του είπα να το καταγγείλουν. Και πήγαν στη αστυνομία και τα κατήγγειλαν όλα. Γιατί τα ανακάλυψαν προχθές, αφού το παιδί δεν μιλούσε τόσο καιρό”.

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!