Ρόδος: Στο εδώλιο 56χρονος για ασέλγεια σε 12χρονη


Σε δίκη παραπέμπεται και πάλι ένας 56χρονος στη Ρόδο για ασέλγεια σε βάρος μίας 12χρονης. Ο άνδρας είχε καταδικαστεί πρωτόδικα και βρίσκεται ήδη στη φυλακή.

Τον Απρίλιο του 2019, ο τότε 53χρονος κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση αυτή της ασέλγειας σε βάρος της ανήλικης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στη Ρόδο και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 13 ετών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι τον Μάρτιο του 2018 και ενώ το κοριτσάκι έπαιζε στην αυλή όπου βρισκόταν και εκείνος, η μπάλα της έπεσε σε μία γλάστρα και έσπασε ο βασιλικός. Τότε είπε ότι τη φώναξε κοντά του και της έδωσε ένα κοκαλάκι για τα μαλλιά και την έπεισε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του όπου και φέρεται να ασέλγησε σε βάρος του. Επίσης, κατηγορούνταν ότι επιχείρησε κι άλλη φορά να παρασύρει την ανήλικη για να ασελγήσει σε βάρος της, χωρίς, ευτυχώς, να τα καταφέρει. 

Η υπόθεση θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου στις 9 Ιανουαρίου 2023, με τον 56χρονο να κάθεται πάλι στο εδώλιο, κατηγορούμενος για ασέλγεια έναντι αμοιβής, σε βάρος ανήλικου κοριτσιού.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!