Ρόδος: Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε τον βιασμό της 8χρονης – Εμείς τα μεγαλώνουμε. Τι λέει ο παππούς


Σοκάρει η είδηση ​​βιασμού ενός 8χρονου κοριτσιού στη Ρόδο. Το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού όπου και διαπιστώθηκε ότι έχει βιαστή.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Παναγιώτη Κοτρέτσο, ο οποίος εξέτασε την 8χρονη και τις αδελφές της, διαπίστωσε πως το κοριτσάκι έφερε θετικά ευρήματα βιασμού, ενώ οι αδερφές δεν είχαν υποστεί κάποια σεξουαλική κακοποίηση, γεγονός που τον προβλημάτισε

Μετά από εξέταση που έκανα ο ίδιος στη μικρή 8χρονη διαπίστωσα θετικά ευρήματα βιασμού και βάσει αυτών θα προχωρήσουν και οι έρευνες. Ακόμα η Αστυνομία δεν γνωρίζει τον δράστη αλλά υπάρχουν πολλά ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση αυτή και τα οποία θα απαντήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κοτρέτσος

 Όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ όταν η 8χρονη μεταφέρθηκε με αιμορραγία σε νοσοκομείο του νησιού.

Το 8χρονο κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι το τρίτο παιδί μιας πολύτεκνης οικογένειας, ενώ τα υπόλοιπα κοριτσάκια είναι ηλικίας 12, 11 και ενός έτους μωρό.

Σύμφωνα με τους παππούδες του θύματος, οι οποίοι μεγαλώνουν τα τέσσερα παιδιά, το οχτάχρονο παιδί είχε μια παράξενη συμπεριφορά στο τελευταίο διάστημα, γεγονός που τους είχε προβληματίσει αρκετά. Όπως χαρακτηριστικά λένε στο protothema.gr, έμειναν για τον βιασμό της 8χρονης εγγονής τους, όταν ήρθε η Αστυνομία στο σπίτι, προκειμένου να πάρει το άτυχο κοριτσάκι και να το μεταφέρει στο Ίδρυμα του νησιού, για να εξεταστεί.

« Εμείς τα μεγαλώνουμε και δεν αντέχω αυτό που έχει γίνει, μου την πήραν και μου την πήγαν στο ορφανοτροφείο γιατί το είχαν βιάσει. Η κόρη μου έχει τέσσερα παιδιά από διαφορετικούς συζύγους. Τα πλένω, τα μαγειρεύω και τα φροντίζω. Τώρα τελευταία έγινε ο βιασμός, πώς έγινε και ποιος δεν ήταν ξέρω »είπε ο παππούς, μιλώντας στο protothema.gr.

Ο πατέρας της 8χρονης είναι στα καράβια και λείπει πολύ καιρό και μιλάνε στο τηλέφωνο. Δεν της δίνει διαζύγιο αυτός γιατί την θέλει ακόμα αλλά αυτή έχει μπλέξει με κάποιον άλλον. Η κόρη μου έμενε πάνω από μας στο σπίτι και εμείς από κάτω, είναι παράξενο παιδί και δεν ξέρω τι να κάνω, με έχει καλά ο Θεός για να μεγαλώσω αυτά τα παιδιά »είπε ο παππούς του 8χρονου κοριτσιού.

Με εισαγγελική εντολή η μαθήτρια της Β ‘Δημοτικού μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο σε δομή του νησιού, μακριά από τη γιαγιά που τη μεγάλωνε τα τελευταία χρόνια.

Με τη βοήθεια παιδοψυχολόγων, το ανήλικο παιδί ξεκίνησε το μεσημέρι να περιγράφει τα δραματικά γεγονότα που έζησε, με τους αστυνομικούς να ευελπιστούν ότι μέσα από τα λόγια της, θα ξεκαθαρίσουν το θολό τοπίο γύρω από το έγκλημα.

Η μητέρα της ανήλικης κλήθηκε για κατάθεση, όπως άλλωστε θα γίνει και με άλλα συγγενικά πρόσωπα του μικρού κοριτσιού. Είπε στους αστυνομικούς ότι δεν γνωρίζει πώς μπορεί να προκληθεί ο τραυματισμός της κόρης της, αλλά κι ότι δεν υποψιάζεται κάποιο άτομο.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!