Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο πρώην δικηγόρος της μηνύει τον νυν


Στη Δικαιοσύνη στρέφεται ο πρώην δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, εναντίον του Αλέξη Κούγια που είναι ο νυν δικηγόρος της μητέρας, από την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Σε ανακοίνωσή του, ο κύριος Παπαδόπουλος, σχολιάζοντας δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την «προηγούμενη υπεράσπιση της κ. Πισπιρίγκου», λέει ότι ουσιαστικά τον «φωτογραφίζει» και σχολιάζει: «Ο κ. Κούγιας αντί να προβάλλει συγκεκριμένους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς της κατηγορουμένης, όπως οφείλει, συγκεντρώνει τακτικά τις κάμερες τηλεοπτικών σταθμών για την πραγματοποίηση κοινών δηλώσεων, στις οποίες θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα να καθυβρίζει όλον τον κόσμο.

Θα ήθελα να του διαμηνύσω ότι, στο μέτρο που αναφέρεται σε εμένα, θα υποστεί στο έπακρο τις νόμιμες συνέπειες, με την υποβολή νέας μηνύσεως εναντίον του, αλλά και με την άμεση άσκηση αγωγών για αποζημιώσεις. Με λύπη μου διαπιστώνω ότι η προβολή των υπερασπιστικών ισχυρισμών της κατηγορουμένης έχει δώσει την θέση σε ένα παραλήρημα προσβολών και ύβρεων, πράγμα που αποτελεί προσβολή για τον νομικό μας πολιτισμό».

Πηγή: newsit.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!