Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Viber για να οργανώσετε καλύτερα το γάμο σας


Με τον ερχομό του καλοκαιριού, ξεκινά και η περίοδος των γάμων. Σήμερα, όλο και περισσότερα ζευγάρια αποφασίζουν να ξεκινήσουν μόνα τους το σχεδιασμό του γάμου τους, αντί να προσλάβουν έναν wedding planner. Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι’ αυτό, αλλά σίγουρα ένας πολύ σημαντικός είναι το κόστος. Ποτέ άλλοτε το χαρούμενο «ναι» δεν συνοδευόταν από τόσα έξοδα.

Η διοργάνωση μιας γαμήλιας δεξίωσης είναι μια διαδικασία πολύπλοκη, που χρειάζεται πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα. Το Viber είναι μια εφαρμογή που ξεπερνά τα όρια μιας απλής πλατφόρμας επικοινωνίας και προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και λειτουργιών που μπορούν να δώσουν λύσεις σε καθημερινά προβλήματα και να βοηθήσουν σε ειδικές περιστάσεις όπως οι γάμοι ή άλλες γιορτές. Ορίστε μια επιλογή από λειτουργίες και αρκετά παραδείγματα που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο του γάμου σας:

Πρώτο βήμα: Μια ομαδική συνομιλία

Το Viber σας επιτρέπει ομαδικές συνομιλίες με μέχρι και 250 συμμετέχοντες. Έτσι μπορείτε εύκολα να μαζέψετε όλους τους καλεσμένους σας και να τους στείλετε ομαδικά ένα μήνυμα, χωρίς άγχος ότι μπορεί να ξεχάσατε κάποιον. Ακόμη κι αν τα μέλη της ομαδικής συνομιλίας δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, μπορούν εύκολα να συνομιλήσουν αν το θέλουν και να δώσουν τις δικές τους συμβουλές και προτάσεις.

Κάνοντας πετυχημένο multitasking

Οι γάμοι χρειάζονται πολύ multitasking, αλλά με τις «Σημειώσεις Μου», μπορείτε να μαζέψετε όλες τις δουλειές που πρέπει να γίνουν, ιδέες, links ή ακόμη και να ετοιμάσετε το σενάριο της βραδιάς. Επίσης, μπορείτε να βάζετε υπενθυμίσεις για σημαντικά γεγονότα και έτσι να κρατάτε καλά οργανωμένη την ατζέντα σας. Μπορείτε επίσης να καρφιτσώνετε κάτι στην κορυφή μιας συνομιλίας, κι να κρατάτε ψηλά και σε προτεραιότητα τα σημαντικά μηνύματα που δεν θέλετε να ξεχάσετε. Για παράδειγμα το πρόγραμμα της ημέρας ή οδηγίες για τη φωτογράφιση. Η επιλογή αναζήτησης του Viber σας διευκολύνει να βρίσκετε όποια πληροφορία ψάχνετε χωρίς να πρέπει να ανατρέχετε στην αρχή της συζήτησης. Τέλος, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, πολλές φορές θα χρειαστεί να ζητήσετε από φίλους λίγη βοήθεια καθώς και να σας προτείνουν πιθανούς επαγγελματίες για το γάμο σας, κάτι που μπορούν εύκολα να κάνουν με την κοινοποίηση επαφής μέσω Viber.

Λάβετε ταυτόχρονες απαντήσεις

Σε μια ομαδική συνομιλία, μπορείτε να ξεκινήσετε μια ψηφοφορία, ώστε να λάβετε άμεσα απάντηση σε κάποιο ερώτημα που σας καίει, χωρίς να χρειάζεται να μετρήσετε μία μία τις απαντήσεις. Ίσως η πιο δύσκολη δουλειά είναι το να ρυθμίσετε το πού θα κάτσει ο καθένας και να κανονίσετε το μενού. Μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με το φαγητό και το ποτό ή τη μουσική και με μια ματιά να καταλάβετε τι προτιμά η πλειονότητα. Όσο για τη δυσκολία του να μάθετε την αλλεργία του καθένα ή αν θα συνοδεύονται, εξαφανίζεται και αυτή με την ευκολία που μπορεί ο καθένας να στείλει το μήνυμά του στο διοργανωτή.

Δημιουργικότητα και διασκέδαση

Σχεδιάστε την τέλεια πρόσκληση με τη βοήθεια Τεχνητής Νοημοσύνης στο Viber. Απλά γράψτε ChatGPT Powered AI bot στο πεδίο αναζήτησης, πηγαίντε το Create Art και αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει. Ενώ όμως ο σχεδιασμός προσκλήσεων είναι διασκεδαστικός, η παραγωγή και η διανομή τους μπορεί να είναι κουραστική. Πόσο παχύ πρέπει να είναι το χαρτί; Είστε σίγουροι ότι όλοι πήραν την πρόσκληση; Ακόμα και οι πρώτες ερωτήσεις μπορούν να προκαλέσουν άγρυπνες νύχτες στο ζευγάρι. Μέσω του Viber, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι όλοι έχουν λάβει την πρόσκληση σε ψηφιακή μορφή. Δεν είναι καλό μόνο για τους νεόνυμφους, αλλά και για το περιβάλλον, καθώς δεν χρειάζεται να εκτυπώσετε τα προσκλητήρια.
Τα μέλη της ομάδας μπορούν ακόμη και να δημιουργήσουν το δικό τους πακέτο αυτοκόλλητων και GIF με θέμα τον γάμο. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ανεβάσετε εύκολα τη διάθεση για τη γιορτή ή ακόμα και ως ευχαριστήριο δώρο με τις καλύτερες στιγμές του γάμου. Χάρη στην ενσωμάτωση του YouTube, τα βίντεο του γάμου μπορούν εύκολα να αναρτηθούν για να τα δουν όλοι απευθείας μέσω της ομαδικής συνομιλίας.

Αξίζει να το χρησιμοποιήσετε και πριν το γάμο

Ένα γαμήλιο πρόγραμμα δεν είναι πλήρες χωρίς τα bachelor parties της νύφης και του γαμπρού. Το Viber μπορεί να γίνει ο ψηφιακός σας βοηθός και εκεί, για να οργανώσετε διασκεδαστικές δραστηριότητες πριν τη μεγάλη μέρα, αλλά και για να είστε σίγουροι ότι θα παραμένετε όλοι μαζί -χρησιμοποιώντας την κοινοποίηση τοποθεσίας. Μπορείτε επίσης να στέλνετε χρήματα στους οργανωτές ή να φροντίσετε ώστε να λάβετε τα δώρα γάμου μέσω Viber Pay.

Μπορεί ο προγραμματισμός ενός γάμου να τρώει χρόνο, αλλά το Viber, το προσιτό σύστημα διαχείρισης του χρόνου σας, θα τον κάνει πολύ πιο εύκολο. Με τις παραπάνω συμβουλές, η πιο μεγάλη μέρα της ζωής σας θα είναι ακριβώς όπως την έχετε φανταστεί!
Για να δώσει έμπνευση στα ζευγάρια και τους συγγενείς τους να περάσουν διασκεδαστικά την περίοδο της οργάνωσης του γάμου, το Viber ξεκλειδώνει μια συλλογή αυτοκόλλητων με θέμα το γάμο. Προσθέστε χρώμα τις συζητήσεις σας, κατεβάζοντάς την δωρεάν από εδώ: https://vb.me/ceaff9

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!