Πρόεδρος Τραμπζονσπόρ: «Ο Μανώλης Σιώπης θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα» – «Έχουμε συμφωνήσει με τον Ζινκερνάγκελ»


Ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, Ερτουγκρούλ Ντογκάν, σε συνέντευξη του αποκάλυψε πως ο Μανώλης Σιώπης ζήτησε να γυρίσει στην Ελλάδα και αναφέρθηκε στις υποθέσεις των Ζινκερνάγκελ, Μπακασέτα και Πέτκοβιτς.

Ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ, Ερτουγκρούλ Ντογκάν, παραχώρησε συνέντευξη σε εκπομπή του TRT SPORT και μίλησε για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας του κλαμπ της Τραπεζούντας αναφέρθηκε στο ζήτημα του Μανώλη Σιώπη και επιβεβαίωσε πως ο διεθνής Έλληνας χαφ θέλει να επαναπατριστεί.

«Ο Σιώπης δεν αποδέχτηκε την προσφορά μας για ανανέωση και έκανε αίτημα να φύγει από την Τουρκία για οικογενειακούς λόγους. Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα επειδή έχει εκεί μικρό παιδί. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί.

Στον προπονητή μας αρέσει και θέλει να μείνει στην ομάδα», είπε ο Ντογκάν, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του έχει συμφωνήσει με τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, λέγοντας «Συμφωνήσαμε με τον Ζινκερνάγκελ. Εάν εγκρίνει ο Ολυμπιακό, θα τον φέρουμε στην Τραπεζούντα την επόμενη εβδομάδα».

Θυμίζουμε πως οι Τούρκοι έχουν «συνδέσει» την περίπτωση του Σιώπη με τον Δανό μεσοεπιθετικό των Πειραιωτών.

Ο πρόεδρος της Τράμπζον επιβεβαίωσε επίσης και τις προχωρημένες επαφές για την ανανέωση του Τάσου Μπακασέτα, αναφέροντας: «Είμαστε σε σοβαρές συζητήσεις με τον Μπακασέτα. Ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με την υπογραφή τις επόμενες ημέρες».

Τέλος αναφέρθηκε και στο σοβαρό ενδιαφέρον για τον βασικό επιθετικό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μπρούνο Πέτκοβιτς, υποστηρίζοντας πως η επερχόμενη αντίπαλος της ΑΕΚ, στον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League προσπαθεί να καθυστερήσει την μεταγραφή.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!