Πενήντα-Πενήντα: Επέστρεψε στις οθόνες μας και το Twitter «διχάστηκε»


Είναι μία σειρά η οποία αγαπήθηκε όσο λίγες από το τηλεοπτικό κοινό. Κι αυτό, χάρη στο συγγραφικό ταλέντο των Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή, την σκηνοθετική πινελιά του Βασίλη Θωμόπουλου, αλλά, και το αστείρευτο υποκριτικό ταλέντο των ηθοποιών.

Ο λόγος για το «Πενήντα-Πενήντα», που φέτος το καλοκαίρι επέστρεψε στις οθόνες μας προκειμένου να μας προσφέρει ξανά… μεγάλες δόσεις γέλιου και ξεγνοιασιάς.

Δυστυχώς, έπειτα και από τις εξελίξεις του #MeToo και τις καταγγελίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, τόσο το 50-50 όσο οι υπόλοιπες σειρές στις οποίες έχει πάρει μέρος «έφαγαν» εμπάργκο από τα κανάλια, με αποτέλεσμα να σταματήσουν να προβάλλονται.

Αυτό το καλοκαίρι το Mega αποφάσισε να επαναφέρει τη δημοφιλή σειρά και το βράδυ της Δευτέρας προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο.

Οι χρήστες του Twitter είχαν ανάμεικτα συναισθήματα: άλλοι συμφώνησαν με την επαναπροβολή θεωρώντας πως το μποϊκοτάζ είναι άδικο προς το υπόλοιπο καστ ενώ υπήρξε και μερίδα που παρακολούθησε το επεισόδιο με αμηχανία λόγω του πρωταγωνιστή.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!