Παραίτηση υπέβαλε η Ελένη Παναγιωτοπούλου από αντιπεριφερειάρχης


Tην παραίτηση της από θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου υπέβαλλε η κ. Ελένη Παναγιωτοπούλου, καθώς, ως στέλεχος της Ν.Δ. θα ακολουθήσει τον κ. Παν. Νίκα στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές.

Σε δήλωση της αναφέρει χαρακτηριστικά:

»Ύστερα από την σημερινή δήλωση του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για την στήριξη της ΝΔ στον Δήμαρχο Καλαμάτας κ Παναγ. Νίκα ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου , όπως είχα δηλώσει και στο πρόσφατο παρελθόν, προκύπτει προφανής ασυμβατότητα του ρόλου μου ως Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Δημ. Υγείας, Πολιτισμού και Παιδείας και της κομματικής μου ιδιότητας , ως Αναπλ/α Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Ως εκ τούτου , πιστή στις αξίες μου και την ιδεολογική μου τοποθέτηση , παραιτούμαι από την θέση της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Δημ Υγείας, Πολιτισμού και Παιδείας.

Σεβόμενη την εντολή των πολιτών , που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους το 2014,οφείλω να συνεχίσω να υπηρετώ τα συμφέροντά τους από την θέση της Περιφερειακής Συμβούλου Αργολίδας. ..»

 

ert

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!