Πάτρα – θάνατος τριών κοριτσιών: Να ανοίξουν τα στόματα – Τα περίεργα σημεία, τα κενά, οι ασάφειες και οι αντιθέσεις


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το θρίλερ με το θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Τα τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας χάθηκαν μέσα σε 2,5 χρόνια και ο θάνατος τους έχει προκαλέσει αναπάντητα ερωτηματικά

Ωστόσο ο  Πρώην διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών,μίλησε για την υπόθεση και υποδεικνύει ως αποκλειστική υπεύθυνη των θανάτων των κοριτσιών τη μητέρα τους

 Ο κ. Χρήστος Ρουγκάλας εξέφρασε την προσωπική του άποψη αναφορικά με την ιδιάζουσα υπόθεση που απασχολεί καιρό τώρα τις Αρχές.
Όπως είπε αποκλειστικά στο LIVE NEWS δεν υπάρχουν παθολογικά αίτια για τους θανάτους των τριών κοριτσιών.

Ο κ.Ρουγκάλας είπε χαρακτηριστικά «να ανοίξουν τα στόματα στη γειτονιά της 33χρονης μητέρας, και να μιλήσει και το γραφείο τελετών που ανέλαβε τις κηδείες των κοριτσιών».

Στη συνέχεια, ο πρώην διευθυντής ανέφερε πως έγινε έρανος από τους ντελιβεράδες της Πάτρας για να μαζευτούν τα χρήματα της κηδείας των παιδιών, καθώς η 33χρονη μητέρα τους είχε ευχαριστήσει δημόσια με ανάρτηση.

Τα περίεργα σημεία από τη γλώσσα του σώματος στη συνέντευξη των γονιών

Ο θάνατος των τριών μικρών κοριτσιών στην Πάτρα συνεχίζει να απασχολεί την κοινή γνώμη.

Ωστόσο νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον περίεργο θάνατο των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας μέσα σε 2,5 χρόνια

Στην εκπομή  Tlive της Τατιάνας Στεφανίδου, μίλησε ο Μάριος Βογιατζής, ειδικός στη γλώσσα του σώματος. Ο κύριος Βογιατζής ανάλυσε τη συνέντευξη που έδωσαν οι γονείς την περασμένη εβδομάδα. 

 Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο κ. Βογιατζής εντόπισε ,30 σημεία περίεργα, στα οποία υπάρχει , σοβαρή απόκλιση αναμενόμενων συμπεριφορών με αυτή που παρουσιάζεται” στη συνέντευξη που έδωσαν στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Ο ειδικός στη γλώσσα του σώματος , στάθηκε στην παντελή έλλειψη εκδήλωσης θλίψης και οδύνης και στη συνέχεια σχολίασε ότι δεν υπάρχουν σαφείς απαντήσεις σε κρίσιμες ερωτήσεις.

“Όπως για παράδειγμα στην ερώτηση του δημοσιογράφου ‘Ρούλα, έχεις σχέση με το θάνατο των παιδιών σου;’, αρχίζει μία περιγραφή και καταλήγει σε ερώτηση ‘πώς είναι δυνατόν να έχω κάνει κάτι τέτοιο;’. Μα αυτή ήταν η ερώτηση…”, σχολίασε ο Μάριος Βογιατζής. 

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι -σύμφωνα με μελέτες- οι αξιόπιστες απαντήσεις θα ήταν όχι ή μία επίθεση στον δημοσιογράφο. 
 

Τι αναφέρει η θεία των κοριτσιών και αδερφή της 33χρονης μητέρας για τις τελευταίες ώρες της έξι μηνών, Ίριδας.
Η μόλις 6 μηνών ανιψιά της, είναι νεκρή στην κούνια της και η ίδια είναι η πρώτη που μπαίνει στο δωμάτιο μετά από υπόδειξη της μητέρας και έρχεται αντιμέτωπη όπως λέει με τις πιο σκληρές εικόνες που έχει δει.

Η θεία του αδικοχαμένου βρέφους θυμάται τις εφιαλτικές σκηνές, αλλά τα λόγια της, αφήνουν σε πολλά σημεία κενά και έρχονται σε αντίθεση με αυτά που είχε καταθέσει στην αστυνομία

Η πιο σημαντική διαφοροποίηση είναι οι ώρες που ξύπνησε η αδικοχαμένη Ίριδα στον ύπνο που έμελλε να είναι ο τελευταίος της ζωής της…

Η κατάθεση της θείας
Το μωρό ξύπνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας μία φορά, περί τις 02.30. Η μαμά του πήγε από πάνω του, της έβαλε την πιπίλα της, την σκέπασε και το μωρό ξανακοιμήθηκε.
Στη συνέντευξή της στο Star τονίζει πως το αγγελούδι ξύπνησε και στις 07.30 το πρωί Κάτι που στην κατάθεσή της, δεν είχε αναφέρει…

«Περί τις 11.30 η αδερφή μου και μητέρα του παιδιού, μου ζήτησε να πάω να ξυπνήσω το μωρό για να το ταϊσουμε και μετά να πάμε βόλτα… Ώρα 11.37 κάλεσα το ΕΚΑΒ και ώρα 11.42 παρελήφθη από τη Μονάδα για μεταφορά στο νοσοκομείο»,αναφέρει η θεία των κοριτσιών.

Όπως έχει καταθέσει στις 11.30 εντόπισε την Ίριδα νεκρή, στις 11.37 κάλεσε το ΕΚΑΒ και 5 λεπτά μετά έφτασε στο σπίτι ασθενοφόρο.

Μία επιπλέον διαφορά έχει να κάνει με το ίδιο το ζευγάρι που όπως είχε καταθέσει εκείνο το διάστημα βρισκόταν σε διάσταση.

«Βρισκόμουν στην προαναφερόμενη οικία της αδερφής μου προκειμένου να την βοηθήσω με τα ανήλικα τέκνα της και ιδιαίτερα με το μωρό της, καθόσον με τον σύζυγό της είναι σε διάσταση»,δήλωσε η αδερφή της 33χρονης μητέρας.

Στους αξιωματικούς της αστυνομίας που χειρίζονται την έρευνα προκάλεσε εντύπωση και μια επιπλέον αναφορά της θείας των αδικοχαμένων παιδιών για την αδερφή της.

Η 33χρονη στις αναρτήσεις της από την άλλη, έγραφε για σοβαρότατα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και για θεραπείες που είχε αφήσει στα μισά.

Οι απορίες που γεννά η συνέντευξη είναι πολλές και τα ερωτήματα εύλογα σχολιάζουν αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Οι γονείς των παιδιών ενημερώνονται καθημερινά για τις εξελίξεις, με τον πατέρα να τονίζει το πρωί πως έχει πολλούς άσσους στο μανίκι, πως η γυναίκα του αδικείται και πως η όλη υπόθεση είναι δημιούργημα των δημοσιογράφων.

Νέα στοιχεία
Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος όταν είχε εισαχθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο της Πάτρας, υπήρξε μία προσέγγιση από τους ψυχιάτρους του νοσοκομείου προς τους γονείς των κοριτσιών, για μίααξιολόγηση και κατόπιν  στήριξής τους, την οποία όμως, οι ίδιοι στην πορεία αρνήθηκαν.

Στο μικροσκόπιο ο θάνατος της Μαλένας – Αντικρουόμενες περιγραφές για τους θανάτους των παιδιών

Οι καταθέσεις τους αντικρουόμενες. Τα κενά, οι περιγραφές και οι ασάφειες που παρατηρούνται προβληματίζουν.
Το LIVE NEWS βάζει στο μικροσκόπιο όλα όσα έχουν καταθέσει οι γονείς για τον θάνατο της μικρής Μαλένας και προβληματίζουν τους αξιωματικούς της αστυνομίας που έχουν στα χέρια τους, το καυτό φάκελο της υπόθεσης.

Γυρίζουμε στο 2019. Τότε που έσβησε η Μαλένα. Με τους γονείς να περιγράφουν τα όσα έγιναν στο νοσοκομείο από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά ο καθένας.

Από τη μια ο πατέρας που κάνει λόγο για άψογη στάση γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού και από την άλλη η μητέρα που όχι μόνο αφήνει αιχμές αλλά τονίζει όπως θα δούμε, ότι το προσωπικό καθόταν και στη συνέχεια, τις πιο κρίσιμες στιγμές, δεν γνώριζε τι έπρεπε να κάνει…

«Οι γιατροί ήταν πολύ καλοί όλοι τους, όλοι τους, δεν μπορώ να πω ότι ήταν κάποιο λάθος. Ούτε να ρίξουμε ευθύνες ειδικά, αυτοί οι άνθρωποι είναι άγιοι, είναι άγιοι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μόνο μπορούμε να πούμε σ’ αυτούς τους ανθρώπους, ούτε να τους ρίξουμε ευθύνη, ούτε τίποτα» ανέφερε ο πατέρας των παιδιών.

Προσέξτε τώρα την περιγραφή της 33χρονης για τις τελευταίες στιγμές της Μαλένας.

«Της μίλησα, της φώναξα “Μαλένα, Μαλένα” της πήρα από τα χέρια τα πανάκια που είχε ως συνήθεια να κρατά στον ύπνο της και έτρεξα στο δωμάτιο των νοσηλευτών να τις φωνάξω. Δεν τις βρήκα. Πήγα στο δωμάτιο των γιατρών και πάλι δεν βρήκα κανέναν. Σε κάποιο δωμάτιο άκουσα φωνές και έτρεξα. Ήταν εκεί και καθόντουσαν, τους είπα “τρέξτε το παιδί μου κάτι έπαθε και η αντλία χτυπάει. Μου είπαν “ησύχασε δεν είναι τίποτα” τους λέω “τρέξτε” και μπήκαμε δωμάτιο» ανέφερε.

Η μητέρα συνεχίζει στην κατάθεσή της και περιγράφει τα όσα έγιναν στο δωμάτιο με τη γιατρό όπως λέει να βρίσκεται σε αδράνεια και τους νοσηλευτές να τηλεφωνούν για να τους πουν τι πρέπει να κάνουν… «Η γιατρός την κοιτούσε με απορία και αδράνεια, με αποτέλεσμα να την πιάσω από το μπράτσο και να της πω: “τι κάνεις, θα ενεργοποιηθείς; Το παιδί πεθαίνει, δεν το βλέπεις;” Δεν έγινε άμεσα ΚΑΡΠΑ ούτε ανάνηψη. Κάλεσαν την ΜΕΘ του Αγλαΐα να πάρουν οδηγίες για ένεση ενδοκάρδιας αδρεναλίνης και ατροπίνης. Με ρωτούσαν τα κιλά της κι έφερναν το ένα οξύμετρο πίσω από το άλλο, γιατί δεν λειτουργούσαν» πρόσθεσε.

Από την άλλη ο πατέρας εκείνο το διάστημα δίνει μια εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα τόσο για τους γιατρούς όσο και για τους νοσηλευτές και σε δεύτερη συνέντευξή του. «Οι γιατροί κάναν ότι μπορούσαν, το παιδί ήταν μια χαρά. Ακόμα και η διευθύντρια όταν το έμαθε, που έλειπε από το νοσοκομείο, έτρεξε κατευθείαν και πήγε πάνω από το παιδί και του λέει “γιατί σε εσένα”» 

Η τελείως άλλη οπτική της μητέρας για τις εικόνες στο νοσοκομείο αποτυπωνόταν και στη μήνυση κατά παντός υπευθύνου που είχε ασκήσει, η οποία την περασμένη Παρασκευή απορρίφθηκε…

«Επιθυμώ να γίνει λεπτομερής έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου της κόρης μου και να μας γνωρίσουν τα ακριβή αίτια. Επιθυμώ την ποινική δίωξη παντός υπευθύνου για τον θάνατο της κόρης μου» τόνιζε.

Όπως αποκάλυψε το LIVE NEWS στην ιατροδικαστική εξέταση αναφερόταν ως πιθανή αιτία θανάτου η καρδιακή ανακοπή, ενώ είχαν βρεθεί και δύο μικροεκδορές στη ρινική χώρα του αδικοχαμένου παιδιού.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία οι Αρχές έχουν καταλήξει πως δεν υπήρξε ιατρικό λάθος ή αμέλεια που να σχετίζεται με τον θάνατο της Μαλένας. Με την κατάθεση της μητέρας να προβληματίζει και να έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα λόγια του συζύγου της.


 

megatv

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!