Οι swingers επιστρέφουν τον Απρίλιο στην Κρήτη


Δεν… κρατιούνται οι swingers, αφού προγραμματίζουν ήδη το επόμενο ερωτικό… συναπάντημά τους, «ψηφίζοντας» για ακόμα μια φορά Κρήτη, τρεις μήνες μετά την κρουαζιέρα των οργίων στα ελληνικά νησιά.

Σε σχετική ανάρτησή του το SDC (ένα από τα μεγαλύτερα swinger clubs της Ευρώπης με έδρα την Ολλανδία) στέλνει μήνυμα προς τους συμμετέχοντες ότι «η Κρήτη δεν θα μοιάζει σε τίποτα με ό,τι ξέρατε πριν»! Στα τέλη Απριλίου του 2018 ένα γνωστό πεντάστερο ξενοδοχείο του Ηρακλείου θα φιλοξενήσει για πέντε νύχτες 200 ζευγάρια, τα οποία θα ανταλλάσσουν συντρόφους συμμετέχοντας σε όργια βγαλμένα από την ταινία του Κιούμπρικ «Μάτια ερμητικά κλειστά».

Το ολλανδικό site που απευθύνεται αποκλειστικά σε swingers προτείνει σε όσους δηλώσουν συμμετοχή να απολαύσουν, εκτός από τις βραδιές αχαλίνωτου σεξ, την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα μιας παραθαλάσσιας παραλιακής κωμόπολης με ταβέρνες και καταστήματα σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο, οι χώροι του οποίου αναμένεται να διαμορφωθούν ανάλογα για τις ανάγκες του event.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όσοι συμμετάσχουν στο πενθήμερο όργιο θα έχουν τη δυνατότητα να χαρούν κάθε μορφή σεξ σε πολλούς κοινόχρηστους χώρους, όπου καθένας θα μπορεί να τους βλέπει. Για παράδειγμα, η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα θα γίνει επίγειος παράδεισος για τους… ξαναμμένους swingers, όπως επίσης και οι αίθουσες που φέρουν τις ονομασίες Sexy Sins Lounge και SDC Pleasure Dome.

Οπως συνηθίζεται σε τέτοια «πικάντικα» πάρτι, κάθε μέρα θα υπάρχει διαφορετική «θεματολογία», με άλλους ρόλους και άλλο dress code, διαδικασία που λατρεύουν οι swingers. Οι διοργανωτές δεν βάζουν όρια στους συμμετέχοντες, πέρα από την αυστηρή προειδοποίηση που απαγορεύει τις φωτογραφίες και τα βίντεο χωρίς τη συγκατάθεση των παρευρισκομένων.

Οι τιμές είναι αρκετά τσουχτερές, αφού ξεκινούν από 1.149 ευρώ για ένα απλό δίκλινο δωμάτιο και φτάνουν τα 1.849 ευρώ για μια junior suite, χωρίς να υπολογιστούν τα αεροπορικά εισιτήρια για όσους ταξιδέψουν από το εξωτερικό.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!