Νίκαια: Νέα στοιχεία για την υπόθεση με τον αστυνομικό – Εκείνος μας λήστεψε


Μια διαφορετική εκδοχή από αυτή του 34χρονου αστυνομικού σχετικά με τα όσα εκτυλίχθηκαν μέσα στο διαμέρισμα στη Νίκαια δίνουν στις προφορικές τους καταθέσεις οι Πακιστάνοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν καταγγείλει πως τα ξημερώματα τέσσερα άτομα, μεταξύ αυτών και ο 34χρονος αστυνομικός, μπήκαν στο διαμέρισμα τους και αφού τους ξυλοφόρτωσαν, τους έδεσαν και στη συνέχεια τους λήστεψαν παίρνοντας τους χρήματα αλλά και λαθραία τσιγάρα.

Όπως υποστηρίζουν, ένας από τους Πακιστανούς κατάφερε να λυθεί και με ένα σκαμπό τραυμάτισε τον αστυνομικό ο ποίος είχε μείνει πίσω για να τους φυλάει και στη συνέχεια φώναξε και άλλους ομοεθνείς του για βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η ομάδα ΔΙΑΣ έφτασε στο σημείο οι Πακιστανοί τους επιτέθηκαν πετώντας πέτρες ενώ μόλις οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα εντόπισαν τον συνάδελφο τους δεμένο, αλλά δεμένοι ήταν και ακόμη έξι Πακιστανοί.   

Νωρίτερα, ο 34χρονος αστυνομικός έδωσε τη δική του εκδοχή για τα όσα έγιναν τα ξημερώματα. Όπως ο ίδιος κατέθεσε: «Ήμουν με μοτοσυκλέτα, είδα δυο άτομα τους οποίους θεώρησα ύποπτους για λαθρεμπόριο, φώναζαν έντονα, τους δήλωσα ότι είμαι αστυνομικός και όταν τους ρώτησα τι γίνεται μου επιτέθηκαν και άρχισαν να με χτυπούν».

Ο 34χρονος αστυνομικός συνεχίζει αναφέροντας πως τους ακολούθησε μέσα στην πολυκατοικία και κατάφερε να τους εγκλωβίσει στον δεύτερο όροφο. «Επιτέθηκαν και πάλι εναντίον μου, αμύνθηκα, όμως ξαφνικά άνοιξε η πόρτα του διαμερίσματος και βγήκαν άλλα 15 άτομα. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής κατόρθωσαν να με βάλουν στο διαμέρισμα».

Όπως περιγράφει συνέχισε να αμύνεται και κατάφερε να φτάσει κοντά στην πόρτα η οποία όμως δεν είχε χερούλι. «Με έριξαν κάτω, άρχισαν να με χτυπούν και με έδεσαν με ένα σεντόνι πάνω σε μια καρέκλα. Συνέχιζαν να με χτυπούν με ένα σκαμπό και να με γρονθοκοπούν. Ένας κράταγε και μαχαίρι. Αισθάνθηκα έναν πόνο στο δεξί αυτί, δεν ξέρω αν ήταν από το σκαμπό ή το μαχαίρι».

Από την συμπλοκή ο αστυνομικός έφυγε με σπασμένη μύτη, κάταγμα στη γνάθο, σπασμένα δόντια αλλά και τριάντα ράμματα στο κεφάλι.

Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ.Οι αστυνομικοί εξετάζουν τους ισχυρισμούς και των δύο πλευρών, όπως επίσης, πέραν όλων των άλλων, εξετάζουν για ποιο λόγο ο αστυνομικός βρέθηκε στο σημείο ενώ ήταν εκτός υπηρεσίας, γιατί δεν πήρε τηλέφωνο να ενημερώσει το Κέντρο Επιχειρήσεων αλλά και για ποιο λόγο μπήκε χωρίς ενισχύσεις στο εσωτερικό του κτιρίου.Επίσης εξετάζεται και καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο συγκεκριμένος αστυνομικός λειτουργούσε εκφοβιστικά για λογαριασμό κυκλώματος διακίνησης λαθραίων τσιγάρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛΑΣ θα προχωρήσει σε άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου ενώ εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο αστυνομικός είχε το πιστόλι στην ζώνη και το οποίο δεν χρησιμοποίησε ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και οι μετανάστες.

 

thetoc

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!