Νίκαια: Ανατροπή στην υπόθεση του αστυνομικού που βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος


Τουλάχιστον περίεργη θεωρεί η αστυνομία την υπόθεση του αστυνομικού, ο οποίος βρέθηκε χτυπημένος και δεμένος σε διαμέρισμα της Νίκαιας το πρωί της Πέμπτης. 

Όλα ξεκίνησαν στις 03:15 το πρωί όταν πολίτης κάλεσε την Άμεση Δράση, λέγοντας ότι από διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Νίκαια ακούγεται φασαρία. 

Βρέθηκε δεμένος και ξυλοκοπημένος αστυνομικός στη Νίκαια

Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο και βρέθηκαν αντιμέτωποι με ομάδα Πακιστανών μεταναστών, οι οποίοι φαίνεται ότι εμπλέκονται σε διακίνηση λαθραίων τσιγάρων. Οι αστυνομικοί ανέβηκαν στο διαμέρισμα από όπου υπήρχε η καταγγελία ότι ακουγόταν φασαρία και βρήκαν δεμένο και άσχημα χτυπημένο έναν άνδρα, ο οποίος αποδείχθηκε ότι είναι συνάδελφός τους. 

Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί άγριο ξυλοδαρμό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του έλειπε κι ένα κομμάτι από το αυτί του. 

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας είπε στους συναδέλφους του ότι ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας είδε τους Πακιστανούς να κινούνται ύποπτα, τους ακολούθησε, εκείνοι τον αντιλήφθηκαν και του επιτέθηκαν. 

Οι δράστες σύμφωνα με τον αστυνομικό τον έδεσαν και τον βασάνιζαν επί δύο ώρες. 

Από την άλλοι οι Πακιστανοί υποστήριξαν ότι ο αστυνομικός μαζί με δύο ακόμα άτομα πήγαν στο διαμέρισμα και τους απείλησαν με σκοπό να τους ληστέψουν. 

Εκείνοι αντέδρασαν και ξέσπασε καυγάς. Οι δύο άγνωστοι που ήταν μαζί του έφυγαν, εκείνος όμως δεν τα κατάφερε. Οι Πακιστανοί μάλιστα κατέθεσαν μήνυση εναντίον του αστυνομικού για απόπειρα ληστείας. 

Οι αστυνομικοί θεωρούν σίγουρο ότι οι Πακιστανοί εμπλέκονται με λαθρεμπόριο τσιγάρων, καθώς στο διαμέρισμα βρέθηκε μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων. Αυτό που δεν μπορούν να εξηγήσουν είναι πώς βρέθηκε εκεί ο αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας. Στο διαμέρισμα βρέθηκε κι ένα όπλο, το οποίο εξετάζεται να ανήκει στον αστυνομικό. 

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!