Νέα Φιλαδέλφεια – Αποκαλύψεις για τους συλληφθέντες: Ο αρχηγός των Bad Blue Boys, ο Αυστριακός χούλιγκαν και ο δάσκαλος καράτε


Ο αρχηγός των Bad Blue Boys, ένας από τους αρχηγούς Αυστριακών χούλιγκαν και ένας δάσκαλος καράτε είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες για την αιματηρή επίθεση των χούλιγκαν της Ντιναμό στην Νέα Φιλαδέλφεια και την δολοφονία του 29χρονου, Μιχάλη.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της κροατικής εφημερίδας Jutarnji List, στην Αθήνα έχει συλληφθεί ο Τ.Τ. ηλεκτρολόγος μηχανικός, εργαζόμενος σε μεγάλη εταιρεία στο Ζάγκρεμπ και επικεφαλής των Bad Blue Boys. Η ίδια εφημερίδα ανέφερε ότι ο Τ.Τ. είχε πάρει μέρος στα εκτεταμένα επεισόδια ανάμεσα στους Bad Blue Boys και τους οπαδούς της Χάιντουκ Σπλιτ στις 14 Απριλίου 2019.

Σε αυτά τα επεισόδια η αστυνομία της Κροατίας είχε συλλάβει 25 άτομα για βανδαλισμό, καθώς κάποιοι πετούσαν καρέκλες και τραπέζια από μία καφετέρια, που βρισκόταν στο ρετιρέ κτιρίου στο Ζάγκρεμπ. Το δημοσίευμα μετέφερε ανεπίσημες πληροφορίες, που ανέφεραν ότι άλλα ηγετικά στελέχη των Bad Blue Boys μετά τα γεγονότα στην Νέα Φιλαδέλφεια κατάφεραν να διαφύγουν με πλοίο στην Ιταλία πριν οι ελληνικές αρχές δώσουν σήμα για ελέγχους. Μέσω Ιταλίας εκτιμάται ότι κατάφεραν να επιστρέψουν στην Κροατία χωρίς να ελεγχθούν στα σύνορα.

Επιπλέον ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ένας από τους αρχηγούς των οργανωμένων οπαδών της αυστριακής ομάδας Ραπίντ με τα αρχικά Ντ.Κ. και ένας 25χρονος με τα αρχικά Ι.Λ. δάσκαλος καράτε σε κροατικό σύλλογο. Ο επικεφαλής του συλλόγου μίλησε στην κροατική εφημερίδα και επιβεβαίωσε την σύλληψη. «Ναι είναι αλήθεια. Είχα αυτή την πληροφορία από τον καλύτερο φίλο του που ενημερώθηκε από την αδερφή του. Γνωρίζω ότι είναι παθιασμένος φίλαθλος της Ντιναμό και ότι ταξίδεψε για αγώνες στο Λονδίνο και την Λισαβόνα», ανέφερε ο επικεφαλής του συλλόγου, που πρόσθεσε ότι όλοι έχουν πέσει από τα σύννεφα.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!