Μαρίτα Αγγελοπούλου: Σήμερα στο Αίγιο η κηδεία της 43χρονης


Να αποχαιρετήσουν αναμένεται σήμερα Τετάρτη 27 Ιουλίου στις 18:00 στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου συγγενείς και φίλοι την επιχειρηματία Μαρίτα Αγγελοπούλου που πέθανε ξαφνικά μέσα στο σπίτι της στο Αίγιο.

Την ίδια στιγμή μυστήριο καλύπτει τα αίτια του θανάτου της αφού η ιατροδικαστική έκθεση δεν μπορεί ακόμα να προσδιορίσει ούτε την ημέρα του θανάτου της.

Την άτυχη Μαρίτα εντόπισε νεκρή η μητέρα της η οποία προσπαθούσε να την εντοπίσει στο τηλέφωνο όμως η 43χρονη δεν απαντούσε.

Έτσι μετέβη στο σπίτι της κόρης της όπου με τη βοήθεια κλειδαρά άνοιξαν την πόρτα αντικρίζοντας την κόρη της νεκρή πάνω στον καναπέ της.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα από τι πέθανε
Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι η αιτία θανάτου της επιχειρηματίας Μαρίτας Αγγελοπούλου από το Αίγιο δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστεί.

Αναμένονται ωστόσο τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr η σορός ήταν σε σήψη, χωρίς να είναι σαφές πόσες ημέρες είχαν περάσει από τον θάνατο.

Συσχετισμοί με τη δολοφονία του πατέρα της
Η δολοφονία του πατέρα της το 2011, όπως λένε οι γνωστοί της, είχε τραυματίσει τη ψυχή της και τα όνειρά της.

Ο πατέρας της ήταν καθηγητής μαθηματικών και ιδιοκτήτης φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, ο οποίος έπεσε νεκρός στις 3 Φεβρουαρίου του 2011, έξω από το σπίτι του στο Αίγιο.

Του είχαν στήσει καρτέρι θανάτου, ενώ επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο. Οι δράστες ομολόγησαν πως σκότωσαν κατ΄εντολή και επί πληρωμή.

Μία από τις πιο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης της δολοφονίας του πατέρα της, είναι ότι οι δολοφόνοι είχαν «παραγγείλει» και τη δολοφονία της Μαρίτας.

Λίγους μήνες πριν τη δολοφονία του πατέρα της, η Μαρίτα είχε δεχτεί τυφλό απειλητικό χτύπημα από αγνώστους που είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητό της χωρίς η ίδια να τραυματιστεί, καθώς ο μηχανισμός εξερράγη ξημερώματα έξω από το σπίτι της.

Ο μοναδικός άνθρωπος, τον οποίο λάτρευε κι ήταν το στήριγμα της μετά την απώλεια του πατέρα της ήταν ο αγαπημένος της αδερφός Γιώργος Αγγελόπουλος.

Πηγή: topontiki.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!