Μακρακώμη: Έκλεψαν το τζιπ του τραγικού ζευγαριού


Με τον πόνο νωπό από τη διπλή απώλεια και χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε με βεβαιότητα τι συνέβη τη μοιραία νύχτα που ένα αγαπημένο για πολλούς ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στα αίματα, η δυτική Φθιώτιδα συζητά την υπόθεση κλοπής του τζιπ της οικογένειας.

Το όχημα φέρεται να εκλάπη βραδυνές ώρες ή ξημερώνοντας Τετάρτη (29/1) από τον αύλιο χώρο όπου βρισκόταν και πίσω από συρόμενη σιδερένια πόρτα

Η συγκεκριμένη είδηση έρχεται να προστεθεί σε μία πληροφορία που είχαμε από το Σαββατοκύριακο και φαίνεται να επιβεβαιώνεται, ότι κάποιος προσπάθησε να παραβιάσει τις κλειδαριές και παρά το γεγονός ότι το σπίτι είναι στο άμεσο ενδιαφέρον των αστυνομικών αρχών.

Μοιραία έρχονται οι σκέψεις αν ο/οι διαρρήκτες είχαν στόχο απλά να ψάξουν ένα σπίτι που είναι αποδεδειγμένα άδειο από κόσμο ή έψαχναν κάτι συγκεκριμένο που θα μπορούσε να δώσει και εξηγήσεις για την ασύλληπτη τραγωδία που σημειώθηκε.

Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, καλούνται να εξετάσουν τη σύνδεση των περιστατικών, παράλληλα με τις αναζητήσεις που έχουν ξεκινήσει για τον εντοπισμό του κλεμμένου οχήματος.

 

 

lamiareport

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!