Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν είναι στόχος μου, ούτε μου αρέσει να είμαι διάσημος» – ΒΙΝΤΕΟ


Tην παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 εξασφάλισε ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος σε δηλώσεις του υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι δεν του αρέσει να έχει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κορυφαίος Έλληνας άλτης του μήκους θα υπερασπιστεί στο Παρίσι τον τίτλο που κατέκτησε στο Τόκιο, καθώς «πέταξε» στα 8,38μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στον Βόλο και ξεπέρασε το όριο το οποίο ήταν στα 8,27μ.

Μετά τη νίκη του στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Τεντόγλου μίλησε στην ΕΡΤ, όπου, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι λαμβάνει την αγάπη του κόσμου, αλλά δεν είναι στόχος του να είναι διάσημος.

«Καλές ήταν οι επιδόσεις, καλοί οι αγώνες, αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσα να κάνω λίγο παραπάνω σήμερα γιατί οι συνθήκες ήταν πολύ καλές στον Βόλο με ήπιο αέρα. Έκανα κάποια τεχνικά λάθη μόνος μου, χωρίς λόγο. Έχασα μεγάλη επίδοση μόνος μου. Ωστόσο, είναι season best», σημείωσε ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι.

Έπειτα σχολιάζοντας τις επιδόσεις του τόνισε: «Είναι μέσα στο πλάνο, αλλά δεν έχουν καμία σχέση οι αγώνες που κάνω τώρα με αυτούς στο Παγκόσμιο. Έχουμε καιρό ακόμα για το Παγκόσμιο. Εδώ σήμερα δεν ήμουν έτοιμος να τα δώσω. Προσπαθώ χαλαρά να κάνω μια καλή επίδοση. Είναι πολύ δύσκολο να το πετύχω αυτό. Άνετα θα έκανα 45άρι, κορυφαία επίδοση στον κόσμο, αλλά από μόνος μου το έχασα».

Αναφερόμενος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σχολίασε ο ίδιος: «Είναι μεγάλος μου στόχος το Παγκόσμιο. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να δώσω μια καλή μάχη», ενώ όσον αφορά την δημοφιλία υποστήριξε τα εξής: «Λαμβάνω αυτή την αγάπη. Δεν είναι στόχος μου, ούτε μου αρέσει να είμαι διάσημος, ούτε να με ξέρουν όλοι, αλλά οκ… Ούτε πρότυπο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλτος Τεντόγλου

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!