Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο και μίνι μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο. Βίντεο ντοκουμέντο


Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από την εισβολή των ληστών στο κοσμηματοπωλείο και στο διπλανό μίνι μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο τα ξημερώματα της Πέμπτης!

Η ομάδα των 7-8 κουκουλοφόρων με απύθμενο θράσος χρησιμοποίησαν ένα λευκό αυτοκίνητο ως πολιορκητικό κριό να ληστέψουν στο κοσμηματοπωλείο.

Στο βίντεο βλέπουμε τους ληστές να φτάνουν έξω από κοσμηματοπωλείο και να επιτίθενται σε μια κοπέλα που καθόταν έξω από το μαγαζί. Την απομάκρυναν με τη βία και έκλεψαν και το κινητό της, ώστε να μην μπορεί να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Στη συνέχεια οι θρασύτατοι ληστές αρχίζουν να απομακρύνουν πράγματα γύρω από το κοσμηματοπωλείο και μια μηχανή, ενώ ο ένας από αυτούς με ένα αιχμηρό αντικείμενο σπάει την βιτρίνα του διπλανού μίνι μάρκετ, από το οποίο οι ληστές απέσπασαν χρήματα και προϊόντα.

Για μια στιγμή απομακρύνονται από το κοσμηματοπωλείο και ξαφνικά ένα λευκό αυτοκίνητο εισβάλλει και διαλύει την βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου!

Το αμάξι ισοπέδωσε στην κυριολεξία την βιτρίνα και αμέσως μετά οι ληστές ανενόχλητοι μπήκαν μέσα στο μαγαζί στο Παλαιό Φάληρο και το ξάφρισαν!

Οι δράστες κατέστρεψαν ολόκληρη την πρόσοψη του καταστήματος, τζαμαρία, πόρτα και ρολά έγιναν μια μάζα. Οι ληστές άρπαξαν κοσμήματα και ρολόγια μεγάλης αξίας και επιβιβάστηκαν σε ένα δεύτερο αυτοκίνητο που είχαν μαζί τους για να διαφύγουν.

Δείτε τι δήλωσε στο newsit.gr η σύζυγος του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου

Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο παρά την καταδίωξη που ακολούθησε, οι δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν.

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να ξεφύγουν εντοπίστηκε λίγο αργότερα εγκαταλελειμμένο.

Σοκαρισμένος ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου λέει στο Newsit.gr ότι ακόμη δεν ξέρει το μέγεθος της ζημιάς που έχουν προκαλέσει στο κατάστημά του, ούτε και την αξία των κοσμημάτων που απέσπασαν.

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!