Κως: Συντετριμμένος ο σύντροφος της 27χρονης που βρέθηκε νεκρή – Η ανάρτηση στο Facebook


Συντετριμμένος είναι ο Πολωνός σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια, η οποία βρέθηκε τελικά νεκρή στην Κω και όπως όλα δείχνουν, δολοφονήθηκε.

Ο σύντροφός της, ο οποίος ήταν εκείνος που δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές και την αναζητούσε με μια φωτογραφία της στο χέρι όλες αυτές τις ημέρες, άλλαξε το προφίλ του στο Facebook μόλις ενημερώθηκε για την τραγική εξέλιξη με την 27χρονη.

Έβαλε μαύρη κορδέλα ως ένδειξη πένθους και από κάτω τα σχόλια έπεσαν «βροχή» για το άτυχο κορίτσι. Οι  περισσότεροι εξέφραζαν τη λύπη και τα συμπαράστασή τους στον ίδιο και την οικογένεια της Αναστάζια.

Ο Πολωνός σύντροφός της ήταν ενεργός στα social media όλες αυτές τις ημέρες. Μάλιστα ήταν εκείνος που ενημέρωσε ότι η μητέρα της 27χρονης μαζί με ομάδα ντετέκτιβ είχαν έρθει από την Πολωνία στην Ελλάδα για να την ψάξουν.

Ο ίδιος είχε απευθύνει έκκληση σε όποιον την είχε δει ή γνώριζε κάτι να ενημερώσει εκείνους και τις αστυνομικές Αρχές.

Σημειώνεται ότι η σορός της Αναστάζια βρέθηκε την Κυριακή κάτω από ένα δέντρο με το μισό σώμα της σε σακούλα σε περιοχή κοντά στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, ο οποίος και κρατείται. Τα σημάδια δείχνουν στραγγαλισμό.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!