Κως: «Η καρδιά μου αιμορραγεί» – Τι λέει ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχουν μπει τα τελευταία μηνύματα της άτυχης γυναίκας με τον σύντροφό της, ενώ σήμερα απολογείται ο 32χρονος, βασικός ύποπτος από το Μπαγκλαντές.

«Εγώ και η Αναστάζια σχεδιάζαμε να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά. Ήμασταν μαζί για 10 ολόκληρα χρόνια και είχαμε μια πολύ καλή ζωή μαζί. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που υπήρξε ποτέ στη ζωή μου. Τώρα απλά η καρδιά μου αιμορραγεί και η ζωή μου πήγε στην κόλαση», είπε ο σύντροφος της 27χρονης από την Πολωνία στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό”.

Σημειώνεται ότι η η μητέρα της και ο σύντροφος πήραν το πράσινο φως ώστε η σορός της 27χρονης Αναστάζια να μεταφερθεί στην Πολωνία για να ταφεί στην πατρίδα της. Οι δυο τους αναχώρησαν από την Κω, ωστόσο παραμένουν στη διάθεση των αρχών εφόσον προκύψουν νέα στοιχεία.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο πρωθυπουργός της χώρας, όσο και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης, ζητούν από τις ελληνικές αρχές να εκδώσουν στη χώρα τους τον 32χρονο προκειμένου να δικαστεί εκεί. Κάτι βέβαια που δεν μπορεί να συμβεί, αφού η δολοφονία διεπράχθη σε ελληνικό έδαφος.

Κως: «Αποκλείεται να το έχει κάνει ο σύντροφός της»

Ο πατέρας και ο αδελφός της 27χρονης είναι πεπεισμένοι ότι ο σύντροφος της Αναστάζια δεν σχετίζεται με την δολοφονία της.

Ο πατέρας της νεαρής γυναίκας δεν έκρυψε την οργή του για την δολοφονία της κόρης του, ενώ μίλησε για τις τελευταίες φορές που επικοινώνησε μαζί της, τον ρόλο του συντρόφου της και τα όσα έμαθε για την μοιραία νύχτα της περασμένης Δευτέρας, όταν χάθηκαν τα ίχνη της κόρης του.

Ζητεί να αποδοθεί Δικαιοσύνη, να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Δηλώνει, επίσης, την βεβαιότητά του ότι η κόρη του δολοφονήθηκε, επειδή προσπάθησε να αντισταθεί στους επίδοξους βιαστές της. «Φαντάζομαι ότι την σκότωσαν επειδή ήθελαν να κάνουν σεξ μαζί της και αυτή δεν ήθελε, άρχισε να παλεύει επειδή ήταν πολύ γενναία και γυμνασμένη και δυνατή», τόνισε ο πατέρας της 27χρονης στην εκπομπή LiveNews.

Παραδέχεται ότι από το μυαλό του δεν πέρασε ποτέ η σκέψη για ανάμειξη και εμπλοκή του συντρόφου της κόρης του στη δολοφονία της και αναφέρεται στο ισχυρό άλλοθι που έχει ο νεαρός Πολωνός για το βράδυ που η κόρη του εξαφανίστηκε. «Αποκλείεται να έχει κάποια σχέση ο σύντροφός της, επειδή εργαζόταν. Είχαν δέκα χρόνια σχέση. Αποκλείεται. Δεν θα μπορούσε να συμμετέχει σε αυτό. Δεν είναι λογικό. Τις ώρες που έγινε αυτό, αυτός εργαζόταν».

Δικαιοσύνη ζητεί και ο αδελφός της 27χρονης Αναστάζια, ο οποίος ξέσπασε κατά του δράστη ή των δραστών του εγκλήματος. «Να του επιβληθεί η μέγιστη ποινή», είπε ο Αντριάν Ρουμπίνσκι στην εκπομπή LiveNews για τον άνθρωπο που αφαίρεσε την ζωή από την αδελφή του.

Σημειώνει πως έχει εμπιστοσύνη στις ελληνικές Αρχές και την ελληνική δικαιοσύνη αν και –όπως λέει- η μεγαλύτερη του επιθυμία είναι να βρεθεί για λίγο στο ίδιο κελί με τον δολοφόνο της αδελφής του. «Η πιο μεγάλη μου επιθυμία θα ήταν να ήμουν στο ίδιο κελί και ο δολοφόνος να βρεθεί σε τέτοια κατάσταση, όπως βρέθηκε η αδελφή μου».

Ξεκαθαρίζει πως τόσο ο ίδιος όσο και οι γονείς του βάζουν το χέρι τους στη φωτιά ότι ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια δεν εμπλέκεται στην δολοφονία της. «Κόβω το χέρι μου. Είμαι σίγουρος 100%. Όχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Αν αντιλαμβανόταν κάτι τέτοιο ο Μιχάλ, και πέντε άτομα να ήταν, θα πάλευε με τα ίδια του τα χέρια και τους πέντε», ανέφερε ο αδελφός της 27χρονης.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!