Κλειδί το κινητό της 34χρονης – Η υπόθεση θα εξιχνιαστεί γρήγορα


Η άρση απορρήτου στο κινητό της 34χρονης μπορεί να δώσει απαντήσεις για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Από μόνη της η άρση απορρήτου είναι δύσκολο να οδηγήσει στη σύλληψη της γυναίκας που κρύβεται πίσω από την επίθεση, όμως θα έλεγα ότι σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία είναι πολύ σημαντικός πυλώνας για τις έρευνες και τον εντοπισμό της κοπέλας που πέταξε το καυστικό υγρό, επισήμανε ο κ. Τσούκαλης.

«Νομίζω ότι αυτά βρίσκονται, ήδη, στα χέρια των διωκτικών αρχών και σε συνδυασμό με την άρση των social media, με την ανάκληση της μνήμης της 34χρονης, αλλά και με έναν δεύτερο γύρο καταθέσεων από τους μάρτυρες και από το περιβάλλον της κοπέλας, όλα αυτά μπορούν να συμπληρώσουν το παζλ των ερευνών και σύντομα να έχουμε θετικά αποτελέσματα», είπε ακόμη ο κ. Τσούκαλης.

«Είναι μία υπόθεση που γρήγορα θα εξιχνιαστεί γιατί και το Α.Τ. Καλλιθέας είναι πολύ έμπειρο, αλλά και το αντίστοιχο τμήμα της ΓΑΔΑ με το οποίο συνεργάζεται γίνεται μία μεθοδική δουλειά», επισήμανε υπογραμμίζοντας ότι στο κάδρο των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. υπάρχουν 3-4 άτομα ως ύποπτα για την πράξη. Μάλιστα, όπως επισήμανε σύντομα η αστυνομία θα καταλήξει στο ένα πρόσωπο, του οποίου το άλλοθι θα είναι αδύναμο και θα επιτρέψει στις αρχές να προχωρήσουν στη σύλληψη με την άρση απορρήτου να βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!