Καλό παράδεισο να' χεις: Απίστευτο εικόνες από κόντρες στην Αττική με το κοντέρ να δείχνει 260 χλμ/ωρα


Οι κόντρες γρήγορων αυτοκινήτων και μηχανών συνεχίζουν να αποτελούν «πονοκέφαλο» για την ΕΛ.ΑΣ, καθώς σε καθημερινή βάση γίνονται τέτοιο στην Αττική, είτε με οργανωμένη μορφή, είτε σε μικρότερο βαθμό, ατομικά από τους οδηγούς.

Το Star παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεών του ένα ρεπορτάζ για αυτούς, έχοντας εξασφαλίσει κάποια σχετικά ντοκουμέντα. Το ένα είναι από την περασμένη Πέμπτη σε έναν σκοτεινό δρόμο, με μεγάλη ευθεία, όμως το συγκλονιστικό είναι το δεύτερο.

Αυτό είναι τραβηγμένο από έναν δρόμο που θυμίζει την Αττική οδό, με τον οδηγό του ενός οχήματος να έχει πιάσει τα 260 χιλιόμετρα ανά ώρα, την ώρα που κάνει πλάκα με τον άλλον και του εύχεται καλό παράδεισο.

Ο «καταραμένος»
Το στίγμα του για αυτές τις κόντρες, έδωσε και ένας άνθρωπος που τις γνωρίζει πολύ καλά. Στην κάμερα του καναλιού μίλησε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ή αλλιώς «Καταραμένος» όπως είναι το παρατσούκλι του, συμμετείχε σε τέτοιους αγώνες για 35 χρόνια, καυτηριάζοντας αυτούς που βγαίνουν μέρα μεσημέρι σε πολυσύχναστους δρόμους που κυκλοφορούν οικογένειες, κάνοντας επίδειξη των ικανοτήτων τους.

«Δεν μπορεί κάποιος να παίρνει το αμάξι τώρα, Κυριακή μεσημέρι, επειδή είναι πισωκίνητο και 100-200 άλογα και να πηγαίνει στο Λιμανάκια, στις οικογένειες να σκοτώσει κανέναν», είπε χαρακτηριστικά.

Έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ
Την προηγούμενη εβδομάδα, σε Λεωφόρο Σχιστού, Λυκαβηττό, Παλιό Αεροδρόμιο, Βουλιαγμένη και Βάρκιζα, η ΕΛΑΣ έγιναν 782 και βεβαίωσε 98 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα, με αποτέλεσμα 24 οχήματα να ακινητοποιηθούν.

Πιο αναλυτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ήταν:

98 για υπερβολική ταχύτητα
24 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος
11 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας
5 για μη χρήση κράνους
4 για επικίνδυνους ελιγμούς
3 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης
1 ανασφάλιστο όχημα
1 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη

δείτε

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!