Κέβιν Κόστνερ: Το διαζύγιο… πονάει – Η πρώην του αρνείται να φύγει από το σπίτι


Ο Κέβιν Κόστνερ φέρεται να κατέφυγε στο δικαστήριο, καθώς η εν διαστάσει σύζυγός του, Κριστίν Μπάουμγκάρτνερ, αρνείται να φύγει από το κοινό τους σπίτι εν μέσω του διαζυγίου τους.

Σύμφωνα με έγγραφα που εξασφάλισε το TMZ , ο σταρ του «Yellowstone» ισχυρίστηκε ότι το πρώην μοντέλο αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι τους, παρά το μακροχρόνιο προγαμιαίο συμφωνητικό τους που αναφέρει λεπτομερώς ότι είχε 30 ημέρες για να εγκαταλείψει το σπίτι τους αφού υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την 1η Μαΐου.

Ο Κόστνερ, 68 ετών, ισχυρίστηκε περαιτέρω, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ότι η Μπάουμγκάρτνερ το χρησιμοποιεί ως μοχλό πίεσης για να κάνει τον ηθοποιό του Χόλιγουντ να συμφωνήσει στις «διάφορες οικονομικές απαιτήσεις» της.

Ο Κόστνερ φέρεται να έχει ήδη δώσει στην Μπάουμγκάρτνερ, 49 ετών, πάνω από 1,2 εκατομμύρια δολάρια με βάση τις υποχρεώσεις του σύμφωνα με το συμφωνητικό τους, κάτι που είναι υπεραρκετό για να βρει κάπου αλλού να ζήσει.

Σύμφωνα με το TMZ, στα έγγραφα του δικαστηρίου, ο Κόστνερ ισχυρίστηκε ότι είναι πρόθυμος να «συνεισφέρει ως μέρος των υποχρεώσεών του για τη διατροφή των παιδιών του 30.000 δολάρια το μήνα για ένα σπίτι ενοικίασης και είναι πρόθυμος να προκαταβάλει άλλα $10.000 για τα έξοδα μετακόμισής της».

Τον περασμένο μήνα, η 49χρονη υπέβαλε αίτηση διαζυγίου ύστερα από 18 χρόνια γάμου, επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές».

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!