Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο άνδρας που ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του – Είχε απειλήσει με μαχαίρι έναν17χρονο


Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί στο διαμέρισμα του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ νωρίτερα φέρεται να είχε απειλήσει με μαχαίρι έναν 17χρονο.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, πάνοπλοι άνδρες της ΟΠΚΕ παρουσία πταισματοδίκη εισέβαλαν στο διαμέρισμα που βρισκόταν για περισσότερες από 3 ώρες ο άνδρας μαζί με μία γυναικά, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι φίλη του, και τους προσήγαγαν αμφότερους.

Σημειώνεται πως η έφοδος της ειδικής ομάδας της ΕΛΑΣ έγινε με τη συμβολή κλειδαρά.

Το χρονικό του επεισοδίου

Το απόγευμα της Τετάρτης, ένας άνδρα ταμπουρώθηκε σε σπίτι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κι ενώ νωρίτερα, περίπου στις 18.00, φέρεται να απείλησε στον δρόμο έναν ανήλικο με μαχαίρι.

Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 50 ετών, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ήταν κλειδωμένος μέσα στο διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Μακρυγιάννη με Σωκράτους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μαζί του και μία γυναίκα, ενώ όπως αναφέρουν μάρτυρες, ο δράστης φέρεται να απείλησε έναν 17χρονο με μαχαίρι, με τον ανήλικο να τρέχει και να ξεφεύγει.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχοντας αποκλείσει το σημείο, όπως και διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ, ο οποίος συνομιλούσε με τον δράστη, ώστε να λήξει ομαλά το επεισόδιο. Ωστόσο, ο 50χρονος παρέμενε ταμπουρωμένος, αρνούταν οποιαδήποτε συνεργασία και από το μπαλκόνι εξαπέλυε ύβρεις και απειλές προς τους αστυνομικούς ζητώντας να φύγουν από το σημείο.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!